2777
2789
من از بچگی تاحالا بفکرشم  ولی جرات ندارم کاش حداقل یه چیز اسونی بود انجامش میدادم

خوبه که‌جرات نداری کاش هیچوقت هم جراتشو پیدا نکنی

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ چیز و هیچ کس ارزش خودکشی نداره...

با خودکشی فقط از تن خلاص میشی...

تو اون دنیا با خودی روبرو میشی که از خودش فرار میکنه...

این بدترین عذاب هستش که با خودت بیگانه باشی...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

تو پس مامور زندگی خودتی تو باید دست بقیه بگیری دوباره بلند شن 

پس کنار نکش چون در قبال بقیه وظیفه داری 

پس به جای این کارا برو دنبال این بگرد چه جوری قوی تر بشم چه جوری مستقل بشم چه جوری کمک کنم 

توروخدا حداقل برام دعا کنین باردار بشم دلم ب بچه خوش باشه  خدا چرا حرف دلمو گوش نمیده

خو وقتی میخوایی خودتو بکشی خدا میگه چرا بهش بچه بدم وقتی از جون شیرینش میخواد بگذره پس لیاقت بچه هم نداره

توروخدا حداقل برام دعا کنین باردار بشم دلم ب بچه خوش باشه  خدا چرا حرف دلمو گوش نمیده

مطمئن باش با بچه هم حال دل آدم خوب نمیشه...

بچه نباید هدف یه زندگی باشه...

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!