2789
عنوان

اکو قلب جنین

293 بازدید | 7 پست

شرق تهرانم باید برم اکو قلب جنین دکتر خودم یجا ولیعصر ادرس داد گفت میشناسم کارش خوبه ۶۱۴ تومن بهم گفت بعدم طرحه اونجا یجاهم سمت تهرانپارس زنگ زدم گفت تا ۱۷ ۱۸ ابان دکتر نیست.اونجا حدود ۴۰۰ بود ...موندم چکار کنم الان بالاتکلیفم شما ها طرفای شرق جای خوب سراغ ندارین؟دولتی نمیخوام برم بیمارستانا کمتره ۵۰تومنو ۷۰ تومنه ولی من نمیرم قبول ندارم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم بیمارستان شهید رجایی خیلی هم راضی بودم، به دولتی بودن ربطی نداره به دکترش مربوطه

اخه من خیلی از بیمارستانا راضی نیستم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم از من به تو نصیحت شده قرض بگیر ولی جای خوب برو تا تشخیص خوب بده حتی شده اون سر دنیا بعد غفلت ...

اره دکتر خودم جای بد معرفی نمیکنه انومالی یجارو معرفی کرد ک من گفتم حتما واسه سود خودشه ک دیدم ن بنده خدا مریضش مهمه واسه اکو هم اینو معرفی کرده مطبه ولی دلم نیست برم طرحم هست تو انومالی مشکلی نداشت قلبش بخاطر ان تیش ک بالا بود گفتن برم ک خیالم راحت بشه 

اخه من خیلی از بیمارستانا راضی نیستم 

بله درسته ولی بازم‌به کار دکتر بستگی داره، من همه کارهام رو موقع بارداری خصوصی انجام دادم ولی اکو قلب جنین رو که بیمارستان شهید رجایی انجام دادم خیلی راضی بودم

... و من به تو ایمان دارم...
بله درسته ولی بازم‌به کار دکتر بستگی داره، من همه کارهام رو موقع بارداری خصوصی انجام دادم ولی اکو قل ...

خدارو شکر..اخه نمیتونم برم دولتی یبار رفتم ضرر کردم دیگبی اعتماد شدم بهشون ممنون