2777
2789
عنوان

پاچه خاری جدید خاهر شوهر عزیزم😂😄

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 43 پست
خونواده همسرم تو دعوا با همسرم کلی به من بدو بیراه گفتن(حرفای رکیک و بد و تحقیر کردن من البته تو روی ...

چقد  خوبه ک میتونی دوباره دلتو صاف کنی باهاشون 

من اگ بعدازاینکه رابطمون دوباره خوب شد اصلا صمیمی نمیشم باهاشون ب هیچ وجه فقط احترام بزار وبیشتر وقتا تو حرفاشون لازم نیست شرکت کنی و نظر ی لبخند بزن وگوش کن هروقتم نظر خواستن بگو بله درسته،  چی بگم 

ازاین حرفا سکوت بهترین راهه

از حسادتش بوده اصلا برات مهم نباشه  منم وقتی حذفم کرد هیچی نگفتم اصلا برام مهم نبود وقتی فهمید ...

آره دقیقا 

منم اصلا بهش اهمیت ندادم فقط شماره ش رو بلاک کردم و حذفش کردم

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد  خوبه ک میتونی دوباره دلتو صاف کنی باهاشون  من اگ بعدازاینکه رابطمون دوباره خوب شد اص ...

راستش دلم صاف که نمیشه هیچوقت روزای اولم اگه شوهرم میزاشت شکایتشون میکردم بخاطر فحاشیاشون

ولی الان خسته شدم از تنهایی 

و اینکه اگه برگردم به قبل هم تا عمر دارم حرفاشون تو ذهنم میمونه

ولی واقعا بدم میاد از قهر و اینکه همه راجبشون ازم میپرسن و جوابی ندارم  

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
همون تاپیک ک ی دختره کوکو استوری کرد

کوکو 🤔اهان بستنی رو میگی با قیمت استوری کرده بود دوستم؟؟؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
خونواده همسرم تو دعوا با همسرم کلی به من بدو بیراه گفتن(حرفای رکیک و بد و تحقیر کردن من البته تو روی ...

قربون دلت خواهرم

قطع ارتباط بهتره فعلن

ممکنه ب زندگیت اسیب بزنن

راستش دلم صاف که نمیشه هیچوقت روزای اولم اگه شوهرم میزاشت شکایتشون میکردم بخاطر فحاشیاشون ولی الان ...

حرفاشون ک درست میگی هیچوقت یادت نمیره ولی ی چن بار ک باهاشون رفت وامد کنی کینه ها کمتر میشه

من اصلا قهر نمیکنم باهاشون الان مثلا همین خواهرشوهرم باهام قهره ولی من هروق ببینمش سلامش میکنم حالا اون دوس داشت جواب بده دوستم نداشت نده 

قربون دلت خواهرم قطع ارتباط بهتره فعلن ممکنه ب زندگیت اسیب بزنن

خدانکنه قشنگم

توکل بر خدا فعلا که شوهرمم راضی نیست حرف شما رو میزنه

حرفاشون ک درست میگی هیچوقت یادت نمیره ولی ی چن بار ک باهاشون رفت وامد کنی کینه ها کمتر میشه من اصلا ...

خوشبحالت روحیت عالیه 

خیلی خوب برخورد میکنی محکم و مستقلی