2777
2789
عنوان

پاچه خاری جدید خاهر شوهر عزیزم😂😄

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 43 پست

اگه داداشت اجبارش نکرده باشه اصلا پاچه خواری نیس 

داداش منم همش التماسم میکنه به زنم زنگ بزن فلان کن فیسال کن 

البته زنش یادش میده نمیدونم اجباری چ لذتی داره براش؟؟؟؟

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
خواهرشوهر من چن روز پیش ی گروه تو وات زد عصر منو برد گروه همه ی جاریا وخواهرشوهرامم بودن من اصلا پیا ...

خواهر شوهر حسود من ،یه روز اومد خونمون سیسمونی و اتاق پسرم رو دید آتیش گرفت ،قشنگ صورتش قرمز شد و عصبانی،وقتی رفت خونه منو از گروه خونوادگیشون حذف کرد

خدایا شکرت بخاطر همه چی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا حالا نامزدی استاتر حالا تقصیر هر کس بوده ..چرا فک کردی حالا چه خبره تو میخوای عضو اون خانواده بشی ...

محبوبه جان وقتی از اول براش مثه ی خواهر باشی

قدر ندونه دیگ هیچوقت دوبارع اعتناد نمیکنی عزیزم

چه خواهر شوهر خوبی،دمش گرم

خواهرشوهر بنده 4ساله طرح و برنامه می ریزه که به من و همسرم بی احترامی کنه،من فقط از ترس خدا قطع ارتباط نکردم

حالا اون روز برگشته به همسرم میگه چرا کم میای خونمون؟😏در این حد وقیح

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
رو خودت کار کن فوقش قهره چی میخواد بشه دیگه

خونواده همسرم تو دعوا با همسرم کلی به من بدو بیراه گفتن(حرفای رکیک و بد و تحقیر کردن من البته تو روی من نگفتن پشت سرم به شوهرم گفتن) نزدیک به دو ساله قطع ارتباط کردیم ولی من از این قطع ارتباط راضی نیستم دوست دارم برگردیم به قبل 

از طرفی حرفاشون همیشه ازارم میده

شما باشی چیکار میکنی؟

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
محبوبه جان وقتی از اول براش مثه ی خواهر باشی قدر ندونه دیگ هیچوقت دوبارع اعتناد نمیکنی عزیزم

نه اعتماد نکن ...خیلی رسمی باش اما دیگه حالت قهر نباش لبخند بزن اما دیگه تجربه بشه برات...چون نمیتونی قهر باشی که تا اخر 

خواهر شوهر حسود من ،یه روز اومد خونمون سیسمونی و اتاق پسرم رو دید آتیش گرفت ،قشنگ صورتش قرمز شد و عص ...

از حسادتش بوده اصلا برات مهم نباشه 

منم وقتی حذفم کرد هیچی نگفتم اصلا برام مهم نبود وقتی فهمیدم گلایه کرده جوابش دادم 

واییی چه حس بدی پیدا کردم آخه منم با خواهرشوهرم قهرم حرف نمیزیم مقصر 100درصدم اون بود. بعد یه بار تو حیاط دیدمش داشت تنهای فرش جاب جا می‌کرد منم گفتم کمک میخوای گفت نههه😒 ولی من رفتم کمکش یعنی اونم میگه من رفتم پاچه خواری🤨😑😩

♥️ 
چه خواهر شوهر خوبی،دمش گرم خواهرشوهر بنده 4ساله طرح و برنامه می ریزه که به من و همسرم بی احترامی کن ...

درسته عزیز دلم فقد همسرتو وابسته خودت کن ک پشتت باشه

منم نامزدمو مث چی توی مشتم دارم

چقد سخت میگیرین دوستان من ک یه دونه خواهر شوهر دارم ایقد همو دوسداریم 😊😍

ای جان دلممممم😍منم دوسش دارم ولی حسوده چکارش میشه کرد

اخه سنی هم نداره شونزده سالشه