2821
2789
عنوان

گیج شدم +عکس

142 بازدید | 7 پست

یعنی فقط بخاطر فالور بود 😐😐😐😐😐انقدر ارزش داشت 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

ریحانه پارسا لیاقت بازیگری نداشت خیلی ها بهتر از اون بودن و نشدن و این که اینا رو مردم معروف می کنن دنیا و مهراد رو یه ماهه دارنراجب دنیا ‌مهراد ملت حرف می زنن معلومه معروف می شن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حالم ازشون بهم میخوره ب خاطر فالوور همه کاری میکنن

1ملیون فالور می خواد تا حرف بزنه 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

پویان مختاری کفته با سیکس ناین می خواد آهنگ بده بیرون اخه دنیل اینو آدم حساب می کنه؟ سیکس ناین حتی نمی دونه پویان وجود داره به نظرم سیکس ناین فین نمی کنه اگه هم کنه انقدر گرونه کهپویان نتونه یک هزارم رو بده والا😑سیکس ناین امیدوارم کند نزنه به شهرتش

الناز گلرخ لخت شد یه تینک تینک کرد که فالور جمع کنه همه ی اینا به خاطر شهرته جدی نکیرید کی باشه ریحا ...

1ملیون فالور می خوان تا توضیح بدن 😐😐 دیگه الان فهمیدم چی به چی اون پویان با اون همه که با نیلی بود پست گذاشته مسخرش کرده 

2823
2791
2779
2792