2777
2789
عنوان

گیج شدم +عکس

142 بازدید | 7 پست

یعنی فقط بخاطر فالور بود 😐😐😐😐😐انقدر ارزش داشت 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

ریحانه پارسا لیاقت بازیگری نداشت خیلی ها بهتر از اون بودن و نشدن و این که اینا رو مردم معروف می کنن دنیا و مهراد رو یه ماهه دارنراجب دنیا ‌مهراد ملت حرف می زنن معلومه معروف می شن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالم ازشون بهم میخوره ب خاطر فالوور همه کاری میکنن

1ملیون فالور می خواد تا حرف بزنه 

شاید خنده دار باشه ولی یه  وصیت دارم و عین حقیقءاینکه هنگام دفن بر جگرم یا قلبم یک برگه ی جواب آزمایش بارداری مثبت بگذارید چون خیلی وقتها دلم سوخته شاید دلم آرام گیرد

پویان مختاری کفته با سیکس ناین می خواد آهنگ بده بیرون اخه دنیل اینو آدم حساب می کنه؟ سیکس ناین حتی نمی دونه پویان وجود داره به نظرم سیکس ناین فین نمی کنه اگه هم کنه انقدر گرونه کهپویان نتونه یک هزارم رو بده والا😑سیکس ناین امیدوارم کند نزنه به شهرتش

الناز گلرخ لخت شد یه تینک تینک کرد که فالور جمع کنه همه ی اینا به خاطر شهرته جدی نکیرید کی باشه ریحا ...

1ملیون فالور می خوان تا توضیح بدن 😐😐 دیگه الان فهمیدم چی به چی اون پویان با اون همه که با نیلی بود پست گذاشته مسخرش کرده