سلام دوستان من تقریبا ۳ الی ۴ هفته پیش یه قالب سیلیکونی به یه نفر فروختم.در صورتی نونونو بود یعنی دقیقا همون روز که اداره پست واسم اورد
میخواستم با پودر سنگ کار کنم دیدم خیلی سخته با پودر سنگ و خییلی کثیف کاری داره و مامانم غر میزنه که خونه رو فلان کردی .منم گذاشتم واسه فروش .و فورا فروش رفت و فرداش ارسال کردم
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
من ۸۰ تومن ضرر کردم سر این قالب وقتی هزینه ارسال و بسته بندی هم نداد .الان بعد این مدت اومده میگه من قالب نمیخوام و قالب ایراد داره پولمو پس بده.دوروزه هرچی حرفه بارم کرده.بنظر شما من چیکار کنم الان دائم پیام میده
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
هزینه ارسال باکسیه که قالب رو خریده،باید هزینه ارسالو ازاول ازش میگرفتی،بعدشم پس نگیر میخواست بیاد ح ...
من این قالب ۲۰۰ خریدم بعد ۷۰ ازش کم کردم بهش ۱۳۰ دادم بسکه چونه زد هزینه ارسال هم نداد.الان میگه چطور داشتی ۲۰۰ بدی به قالب و ۸۰ هم ضرر کنی بعد پول منو پس نمیدی