2777
2789
عنوان

پیشنهاد ازدواج

632 بازدید | 51 پست

با سلام و احترام

بنده یک ازدواج ناموفق داشتم و حاصل اون ازدواج ناموفق یه دختر هستش ک تمام عمرمه

اصلا هم خیال ازدواج مجدد نداشتم ولی بنا به شرایطی ک پیش اومد برام یه جورایی به خواهر دوستم علاقمند شدم و این علاقمندی از اینجا شروع شد ک خود این خانم استارت آشنایی بیشتر رو زد و از راه احوال پرسی و درد و دل های عمومی و ارام کردن من از فشارات روحی و روانی و صحبت های عمومی شروع شد

در مجموع در خلال این صحبت کردنهایی ک با هم در مکالمات تلفنی و دیدار در حضور خانوادش داشتیم من به ایشون علاقمند شدم و در صحبتهای این خانم هم اینطور استنباط کردم ک ایشون هم نظرش به من مثبت هستش

بی زحمت به من راهنمایی بدین ک به خود این خانم مستقیما درخواست ازدواج بدم یا اینکه با برادرش موضوع رو مطرح کنم یا اینکه به مادرش بگم

حقیقت دوس ندارم بیشتر از این باهاش در ارتباط باشم و خدای ناکرده ن این خانم وابسته من بشه و ن من درگیر احساسات کاذب بشم

ممنون از توجه سروران

ب خواهرت بگو بحثو پیش بکشه✌️

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

به خواهرت بگو بش بگه 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با توجه به سنی ک داریم دوس ندارم ک تا قبل از دونستن نظر مثبت این خانم به شخص دیگه ای بگم

و اینکه اگر مستقیما به خانم پیشنهاد بدم چطور بهش بگم ک ناراحت نشه و احترامش رو حفظ کنم و اینکه اصولا اگر به خانمی پیشنهاد مستقیم از طرف آقا داده بشه کار درستی هست یا خیر

ممنون

با خودش صحبت کنین. و حتما تذکر بدین که با بچه باید مدارا کنه.

تو زندگی هم رفتین هیوقت به خاطر این خانم بچه رو دعوا نکنین و یا به خاطر لجبازی های بچه همسر رو مواخذه نکنین.

درکل باید خیلی با سیاست باشین