2777
2789
عنوان

بدبختی

92 بازدید | 4 پست

سلام دوستان کمک میخوام تو سن خیلی کم بودم پدرم منو مادرمو تنها گذاشت رفت سراغ زندگی خودش میگفت میخواد ازدواج کنه پانزده سال مادرم منو بزرگم کرد از بچگی همیشه باهام بدرفتاری میکرد یه روز نشد که آرزوی مرگ خودمو نکنم رفتم دانشگاه حقوق خوندم ولی بازم دست از رفتار تحقیر آمیزش باهام برنداشت جلوی هر کوچیک و بزرگی بهم توهین میکنه وقتی میبینم مادرای مردم یا همین خاله هام چطوری با بچه هاشون برخورد میکنن ازش متنفر میشم همیشه سعی کرد تو هر کاری برام تصمیم بگیره خیلی عصبی شدم نمیدونم چیکار کنم به خدا خواستگارم دارم ولی نمیدونم چیه اخلاقش باعث شده همشونو رد کنم دیگه دارم دیوونه میشم فقط میخوام از خونه برم نمیدونم کجا فقط برم😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فکر نمیکنم منم زندگی موفقی داشته باشم چون توخونه ی پدری از بس سرکوفت بهم زده عصبی شدم 

خستم از بس بهم گفت من بزرگت کردم خستم از بس جلوی هرکسی تو تنهایی توجامعه بهم توهین کرد 

به هرکس میگم میگه مادرته باید بسازی به خدا خستم