Man mahe 9om eghdamame. Aslan periodam beham rikhte badjor. Ghablo baade period koli lake bini daram. Mahe pish 11roz period budam ke albate faghat 5 ruz khonrizi dashtam. Ruze14 va 15 siklam ham lakebibni dashtam. 29 sikam lak didam va 30 om asr kamel period shodam. Emroz 3vome siklame va az dishab khonrizim tabdil be lake bininshode va alan dige kheili kame. Man in mah mikhastam az ruze3 peri letrozol masraf konam ama nemidunam alan mitunam bokhoram ya na????
عزیزم چرا اول مشکل پریودتو برطرف نمیکنی ؟ احتمالا کیست داری ، منم همینطوری بودم و دکتر دو ماه قبل از اقدام بهم قرص داد تا مرتب بشه وقتی شد بهم قرص لتروزول داد .
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-)
هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد.
هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.
عزیزم موقع اقدام معمولاً اوضاع پریود به هم می ریزه. ولی به نظر من شما که در حال اقدامی تحت نظر یه دکتر خوب باش. این چیزی نیست که اینجا بشه کمک کرد. دکتر ازمایش و سونو می نویسه و برات قرص تجویز می کنه. اگر هم که دکتر داری حتماً باهاش تماس بگیر. اینم از کمک من
به نظر من قرص رو نخور اول برو یه آز بده باردار نباشی بعد برو دکتر پریودتو درست کن چون اینجوری تخمک گذاریتم با مشکل مواجهه ، بعد با خیال راحت اقدام کن . اینقدرم عجله نکن بالاخره باید اصولی کار انجام شه .
بارالهی ! آن باشد که عشق تو به تنهایی ما را کفایت کند ! O:-)
هر اندیشه منفی نسبت به دیگری، بازگرداننده ی چند اندیشه ی منفی به صاحب خود است. مهم نیست چند نفر اندیشه ی منفی نسبت به یکی دارند؛ اگر آن شخص شاد باشد، آن اندیشه ها هرگز به نزدیک وی هم نمی رسند، زیرا فر کانس شان متفاوت است. در عوض، همین اندیشه های منفی در شماری چند برابر به صاحبان آن ها باز می گردد.
هیچ کس نمی تواند اندیشه ی منفی خود را وارد زندگی ما کند، مگر آن که اجازه بدهیم فر کانس مان، خود را تا سطح فر کانس منفی پایین بکشد.