2777
2789
عنوان

زن خیانتکار

| مشاهده متن کامل بحث + 8855 بازدید | 122 پست
چ ربطی داره پس خانمایی ک مریضی های سخت دارن اونام بدکاره ان!! قیاستون اشتباهه گلم

اونایی که مریضی دارن ونمیگم گلم.من این خانم هارومیگم که خودم باچشم خودم دیدم به جه حالی افتادن

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
مطمئن هستين?  یعنی ممکنه خانم ها هم از روی هوا و هوس خیانتدکنن؟ با اینکه شوهر خوبی داشته باشن

بیشتر از کمبود محبت ازدواج سن کم واجبار خانواده شاید ۱۰درصد از هوس باشه که اونجور زنا دیگه کم پیش میاد تن به ازدواج بدن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد فیلم او یک فرشته بود افتادم که خدا بیامرز حسن جوهرچی بازی میکرد اونم تا اون مرده که خیانت کار ب ...

ان شاالله که خدا لطفش همیشه شامل حال همه بنده هاش و ما بشه و ما رو توی اون موقعیت ها قرار نده 

عزیزم هستن کسایی هم که از این امتحانا سربلند بیرون میان

ما که نمیتونیم بگیم کار اونا بی دلیل نبوده و بهشون حق بدیم به هر حال کسی که متاهله به همسرش تعهد داره و خیانت برای مرد و زن کار ناپسندیه 

خدایا شکرت 
اگه اون کسی که اشتباه میکنه خودش بخواد و درمان بشه بله خیلی هم کارسازه  مشکل اونجاست که اونا ف ...

نه در این مورد و نه در هیچ مورد دیگه ای کسیکه نخواد درمان بشه چیزی روش اثر نمیکنه

تحلیل دلایل و ریشه های خیانت مثل آزمایشگاه کشت میکروبه.

اگه فرد خائن توبه کرد، اگه نیاز به کمک داشت و اگه به جایی رسید که اراده تغییر داشت ولی راهشو بلد نبود باید براش روشی باشه

ضمن اینکه این تحلیلها برای مشاوره های پیش از ازدواجم به شدت بدربخوره

همینکه زوجها بدونن ریشه خیانتهای قبلی و زندگیهای از هم پاشیده چی بوده، آگاه میشن که مانعش بشن

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اگه اون کسی که اشتباه میکنه خودش بخواد و درمان بشه بله خیلی هم کارسازه  مشکل اونجاست که اونا ف ...

این جور ادما یه جور بیمارن و به قول دوستمون دکترا باید درمانشون کنن ممکنه هرجایی از زندگی یه اسیبی دیده باشن که به این راه رفتن 

مشاورا و روانشناس ها اگه کارشون رو بلد باشن میتونن 

هیچ کس نیست که بامیل خودش دوست داشته باشه بد باشه و خیانت کنه و زندگیش رو خراب کنه این کارشون حتما ریشه اش برمیگرده به یه دوره ایی از زندگی 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

این جور ادما یه جور بیمارن و به قول دوستمون دکترا باید درمانشون کنن ممکنه هرجایی از زندگی یه اسیبی د ...

منم قبول دارم که مشکل دارن و مشکل از خود اون فرد هست 

و اگر خود اون شخص بخواد و به دکتر و مشاور مراجعه کنه مطمئنا درمان میشه

اما کم پیدا میشن کسانی که قبول دارن خودشون مشکل دارن 

مرد خیانتکار میگه زنم مشکل داره زن خیانتکار میگه شوهرم مشکل داره 

بیشتر اوقات طرف مقابلی که خیانت دیده برای مشاوره میره 

خدایا شکرت 

صورتشون یجوری میشه ،یعنی وقتی پیر میشن و جذابیت جوانی رو ندارن، صورتشون نور هم نداره برای همین کریح میشن

نمونه اش توی بازیگرای هالیوودی هست، یه نمونه اش کاترین زتاجونز که من یه زمانی عاشق صورتش بودم، یا نیکول کیدمن

که هرچقدرم با انواع و اقسام کارها میخوان خودشونو جوان تر کنن بازم وحشتناک شده صورتشون، منظورم پیری نیستا، بعضیا پیر میشن صورتشون گوگولی میشه ،اینا ترسناک شدن 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم خیلی میترسم

منم دوست ندارم کسی رو قضاوت کنم  چون به کارما اعتقاد دارم 

اما خیانت یه مشکل بزرگه و نمیتونیم چشم پوشی کنیم 

توی خود این سایت روزی چند نفر تاپیک خیانت میزنن 

نمیتونیم بگیم مرده حق داشته خیانت کرده یا زنه

خدایا شکرت 

ولی چه مرد چه زن به نظرم هیچکدوم با میل خودشون انتخاب نمیکنن که خیانت کنن مثل ادمایی که ناخواسته تو یه حارثه مرتکب قتل میشن به نظرم اینا هم ناخواسته میوفتن تو این مسیر و از رو نادونی ادامه میدن و در نهایت یه مرد یا یه زن خیانت کار شناخته میشن 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست