2777
2789
عنوان

جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1526 بازدید | 93 پست
عزیزم یه سوال میگن شرایط طلاق الان خیلی سخت ترشده درسته؟

بله ...چون حق طلاق با مرد هست 

ما طلاق توافقی بود ...خودش توافق کرده بود اما سه ماه دور داد منو و وکیل و همه رو میگفت طلاق نمیدم‌

با اینکه خودش رفته بود دادگاه همراه وکیل من و امضا کرده بود و حکم صادر شده بود اما در آخر اگر مرد نیاد برای امضا یعنی هیچی به هیجی ...منم کلی مال و اموال و مهریه و تفقه و نحله و اجرت امثل بهش بخشیدم که بیاد برا امضا و بچه رو بگیرم ازش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله ...چون حق طلاق با مرد هست  ما طلاق توافقی بود ...خودش توافق کرده بود اما سه ماه دور داد من ...

خدابه دلت آرامش بده

دست راستتم بزار روسرمن

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

ببین خانمی کلیپ اندازه ی جهان هستی رو توی گوگل بزن و ببین . میبینی که ما و مشکلاتمون میون میلیاردها کهکشان چقدر کوچیک و مسخره ایم . برای آرامشت دنبال یه شغل یا ادامه تحصیل باش که حسابی همه چیز رو از یادت میبره(این روش عالیه برای من که جواب داد) اینروزها هم توی لیوان آب سوره والعصر💐بخون و بخور صبور و آروم میشی .  بعدشم من خودم همیشه زندگی و خاطراتی که از مادربزرگ و پدربزرگ های پدرمادرامون رو شنیدم مرور میکمم . میگم الان اونا کجان  مشکلاتشون شادیاشون دعوا و آشتیاشون همه تموم شد و رفت . ما هم همینطوریم اصلا نباید همه چیو جدی بگیریم 😉😊

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
شرایط پدر و مادرت خوبه ؟  می تونن حامی تو باشن ؟  خودت کار هم می کنی ؟؟

بله خانوادم خیلی حمایتم میکنن ..نه شاغل نیستم .مشکل مالی هم ندارم 

خانوادم به شدت حمایت میکنن

کلا از اول ازدواجم حامی ما بودن و شوهرم هر جی داشت از حمایت خانواده من بود گ.خییییلی هم آدم خوبی بود همه ارزوی داشتن همچین دامادی داستن 

ننمیدونم‌چی به روز زندگیمون اومد یهو که تبدیل به یه آدم دیگه شد ...قدر نشناس و بی انصاف و سنگدل ....اون آدمی که به مهربونی محض معروف بود 

واااااای چطور ممکنه آخه.....این داره دیوونم میکنه 😔😔😔😔😔😔 نمیدونم کی میتونم خودمو پیدا کنم و دیگه بی تابی نکنم ...من مجبور بودم این تصمیم رو بگیرم 

هر چند حس میکنم انگار ماموریت داشتم تا پای اون امضا برم 

و انگار دقیقا کسی شوهرم رو مثل بازی کامپیوتری با کنترل دستی کنترل میکرد در هر جهت انگار دست خودش نبود خودشم میگفت اما دیگه من طاقتم تموم شده بود

تو اون چهار سال  شوهرت رو بردی روانپزشک؟  که ببینی چرا اینجوری شده ؟؟؟

خیلی ازش خواستم اما قبول نمیکرد ..دکتر منم بهم میگفت اون باید بیاد من به تو دارو میدم که بتونی شرایط رو تحمل کنی ولی اون باید درمان بشه ..انگار علائم اختلال دو قطبی و اسکیزوفرنی داشت اما زیر بار نمیرفت ...رسما توهم میزد و داستان های عجیب از من میساخت که روح منم خبر دار نبود 

راستش دیگه از گذشت کردن میتزسیدم ...اما خب انقدددر هم خوبیها داشته که خیلی بی تابم و نه من نه هیچ کس دیگه اصلاااا باور نمیکنن این اتفاق رو

خیلی اتفاق بدیه که افتاده  ولی به هر حاااال باید بسپری دست زمان  الان هم هر موقع دلت خوا ...

خدا کنه به آرامش برسم 

دلم داغ اینه که چطور یه آدم که مثل فرشته مهربون و صادق بود تبدیل شد به یه موجود ترسناک...اون همه خاطرات اون همه همه چیزمون یادم نمیره 

بله خانوادم خیلی حمایتم میکنن ..نه شاغل نیستم .مشکل مالی هم ندارم  خانوادم به شدت حمایت میکنن ...

عزیزم این افکار فقط به خاطر بیکار بودن خودت رو باید مشغول کنی یک کاغذ بزار جلوت و بنویس ببین از زندگیت چی میخوای چه هنرهایی داری که بتونی ازش پول در بیاری اگر چیزی بلد نیستی برو کلاس تخصص بدست بیار آرایشگری کیکپزی با تزئین و فوندانت.خیاطی  اینا الان بهترین درآمد رو دارن. مشغول شو که وقتی میای خونه از خستگی بخوابی وفکر نکنی شاید بهتر باشه دیگه به شوهرت کاری نداشته باشی بزار زمان بگذره و هر دو آروم بشید مطمئن باش وقتی ببینه مستقل شدی خودش برمیگرده

اخر شوهرت بهت خیانت کرده بود یا نه

نه .خیانت نبود 

فقط یهو حالش بهم میریخت و جنجال میشد ..منم عادت نداشتم به این رفتارا و صحنه ها ک.مث دیوونه ها میشد ترسناک و عجیب ۴ سال تلاش کردم برای حفظ زندگی اما دیگه نتونستم