aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6445 عنوان دعا 65 بازدید | 9 پست وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ صِدْقًا وَعَدْلاً لاَّ مُبَدِّلِ لِكَلِمَاتِهِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ)به نیت آشتی نامزدم باهام ۱۰۰خونده باید بشه هرکس خوند تعدادش بگه تا به همون تعداد سوره کوثر بخونم براش اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 1399/08/06 | 03:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 وضعم خیلی خرابه امشب کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
elenaaa99 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 505 وضعم خیلی خرابه امشب تو همونی نیستی که تو تاپیکا پست اول شعر میذاری
aysodaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/05 تعداد پست: 6445 عزیزمخودت برای آشتی بخونی اثر بخشیش بیشتره خوندم اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92215 تو همونی نیستی که تو تاپیکا پست اول شعر میذاری نع بابا شعرم کجا بود کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
elenaaa99 عضویت: 1399/06/14 تعداد پست: 505 نع بابا شعرم کجا بود ببخشید اشتباه گرفتمآخه یه کاربر بود اسمش مثل اسم شما بودتقریبا تا یکی تاپیک میزد میومد پست اول شعر میذاشت😐
shimash عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 3548 من دو بار خوندم برای آرامش من و خانوادمو آرامش مامانم بخون خواهشا میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست
mobinaaaagolii عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 1756 منم دوبار خوندم برات عزيزم مرا عهديست با شادي كه شادي آن من باشد ....🍃 زير برگه ي تمام ارزوهام رو خدا امضا زده💫❤️ روزاي خوبي در انتظار من هستن 🧿🌈 خداجونم براي من بهترينا رو ميخواد 😍