نامزدم (عقدیم) پول لازم داشت ۵.۶ تومنش کم بود منم حدود ۲ تومن پس انداز داشتم میخواستم خورد ریز های جهیزیم و بخرم . شاغل نیستم من . بهش گفتم منم ۲ تومن دارم اگه لازمت بود بدم عصر زنگ زد گف بزن به حسابم منم زدم مامانم میگه چرا گفتی بهش که پول داشتی 😞 مگه تو حساب اونو میدونی الان میگم کاشکی نمیگفتم 😔
اره حسم میگه خودش یه مقدار داره ولی نمیخواد به اون دس بزنه
از الان توهم زرنگ باش اصلا پس انداز کردی نزار بفهمه.. اون پول گوشه کارتو میگرفت تا پدرو مادرت سربلند بشه.. الان نده هم تو روت نمیشه بگی پولمو بذه.. باسیاست برو جلو دیگه هرجا کم وکسز اورد چشمش ب تو هس
از العان پول نده تعارفش هم هی نکن پس داد بگو رفتم فلان چیز گرفتم ،تو نامزدی ادم پول نمیده ک ،حالا این دفعه اشکال نداره دفعه بعد نده ،نداشت از مامانش میگرفت ،خودم این اشتباه کردم پول داشتم دادم شوهرم میخواستم طلا بگیرم اونموقع گرمی ۳۰۰ تومن بود گفت بده به من خودم برات میخرم بعدا قول هم داد مثلا ،العان با اون پولم یه گردنبند باریک ۵ یا ۶ گرمی بیشتر نمیشه که اونم نداره بخره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.