مامی۶۶ مدیر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 عنوان مشکل معده و درد سینه چپ و زیربغل | مشاهده متن کامل بحث + 7841 بازدید | 26 پست سلام من معده ام درد میکنه و رفلاکسم شدید شده چند روزه ، از دیشب سینه چپم درد میکنه که میزنه به زیربغل و دست چپم ، به نظرتون ربط داره به معده ؟؟ 1399/08/05 | 23:25 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 همسرم چند بار اینجوری شد فکر کردم قلبش داره میگیره آخه مشکل قلب ارثی هم دارن زنگ زدم اورژانس گفت ری ... دقیقا من این چند روز خیلی استرس داشتم و رفلاکسم شدیدتر شده فقط به سینه چپم میزنه و زبربغل و دست چپم راستم مشکلی نداره
مامی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 ار معده اس از کجا شروع میشه موقع خواب مقداری خاک شیر خشک با اب بزاقتون قورت بدید دردهای منشا قلبی از ... نه قلبی نیست ، یه دردی از دیشب همش هست توی سینه چپم و زیربغلم و یکمم میزنه به دستم
دینا۱۲۳ عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 5242 دقیقا من این چند روز خیلی استرس داشتم و رفلاکسم شدیدتر شده فقط به سینه چپم میزنه و زبربغل و د ... آره فقط چپ رو درگیر میکنه.همسرم نفسش هم تنگ میشد دکتر اورژانس گفت پنجره رو باز کن و سعی کن سریع استرسش رو بیاری پایین.باهاش حرف میزدم آرومش میکردم گل گاوزبون براش دم میکردم نیم ساعت بعد بهتر میشد.
مامی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 آره فقط چپ رو درگیر میکنه. همسرم نفسش هم تنگ میشد دکتر اورژانس گفت پنجره رو باز کن و سعی کن سریع اس ... دقیقا منم سرفه و تنگی نفس هم دارم ، همسرتون چجوری خوب شدن ؟؟؟مرسی که جواب میدی گلم 🥰🥰
دینا۱۲۳ عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 5242 دقیقا منم سرفه و تنگی نفس هم دارم ، همسرتون چجوری خوب شدن ؟؟؟ مرسی که جواب میدی گلم 🥰🥰 بعداز غذا اصلا آب نخور وسط غذا هم همینطور.سعی کن شام یجوری بخوری که دوساعت بعدش بیدار باشی و خوابیده نباشی.دمنوش نعنا هرروز بخور البته اگر حامله ای نخوری.استرس هم تشدیدش میکنه سعی کن زمان هایی که استرس داری گل گاوزبون بخوری
مامی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 بعداز غذا اصلا آب نخور وسط غذا هم همینطور. سعی کن شام یجوری بخوری که دوساعت بعدش بیدار باشی و خوابی ... مممونم عزیزم لطف کردی ❤
66hasti عضویت: 1397/02/30 تعداد پست: 720 منم این مشکل رو دارم فقط برا من زیر سینم ی کم باده کرده از چیه میترسممم برم دکتر خداروشکرت که برگشتم سرزندگیم سپاس😊😊☺😍
tannhaaaa عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 74 عزیزم برای کسیکه معده اش حساسه دایم رو دل میکنه وحالت تهوع بیاشتهایی داره هم خوبه من این علایمو دارم درضمن سینه ی چپم درد میکنه وگاهی اوقات خارشم داره یعنی درده قلبیه؟ من از بیماری سینه وغددلنفاوی میترسم
دینام عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 196 همسرم چند بار اینجوری شد فکر کردم قلبش داره میگیره آخه مشکل قلب ارثی هم دارن زنگ زدم اورژانس گفت ری ... سلام شما همسرتون خوب شد؟
دینا۱۲۳ عضویت: 1398/07/29 تعداد پست: 5242 سلام شما همسرتون خوب شد؟ بله خوب شد خداروشکر.بعداز غذا و بین غذا آب اصلا نباید خورد.دیزوقت غذا خوردن و بعدش بلافاصله خوابیدن هم باعث میشه فرد ریفلاکس کنهپرخوریاین از علت های ریفلاکسه حالا اگر استرس هم داشته باشید که بدتر میشه.
mary1300 عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 105 نه قلبی نیست ، یه دردی از دیشب همش هست توی سینه چپم و زیربغلم و یکمم میزنه به دستم سلام گلم حالت چطوره دکتر رفتی؟منم الان یه هفته مثل شمام و گاهی تیر میکشه شدید
مامی۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1398/05/25 تعداد پست: 1264 سلام گلم حالت چطوره دکتر رفتی؟منم الان یه هفته مثل شمام و گاهی تیر میکشه شدید عزیزم من هم معدم مشکل داره هم سینه م فیبروکیستیک هست برای اینه