2777
2789
عنوان

عکس 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 96 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشگله

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

خوبه خوشکله

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

لباس عروسش چه خوشگله

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

مطمئنی ایستایی نیست 🤔

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚