2789
عنوان

بیاین یه لحظه

64 بازدید | 17 پست

یه چیزی شده دیروزیه شماره ناشناس بهم توواتساپ ۴تاپیام داده بودبعدهمشوحذف کرده بودمن شماره رونمیشناختم ازسرکنجکاوی زدم توگوشیم ک ببینم کیه بعددیدم توتلگرام شمارش بالااومده و شوهرهمسایه ی طبقه بالاک مستاجرمون بوده پیام داده وحذف کرده.حالامن موندم این قضیه روچ جوری به شوهرم بگم اصلابگم یانه؟دیشب به شوهرم گفتم یه شماره ناشناس بهم پیام داده ولی نمیشناسم...ترسم ازاینه ک همسایمون بگه بهش ک من پیام دادم ببخشیدیامثلابعدبه ریش شوهرم بخنده بگه زنش پنهون کاره واین نمیفهمه چیکارکنم ارزو.ازیه طرفم میگم شایدمنظوری نداشته بازباخودم میگم پس شماره منوازکجااورده

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگوولی نگوزدم توتلگرام فلانیه بگونمیشناسم توواتساپه همین

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

درهمین حد که بهش گفتی ناشناس پیام داده خوبه. بگو حواسم نبود چتو شمارش پاک شد. که بعدها اگه حرف و حدیثی بود بگی من گفتم که یه شماره ناشناس پیام داده بود نمیدونستم همسایه اس. نگو میدونی کیه شر میشه

به شوهرت بگوولی نگوزدم توتلگرام فلانیه بگونمیشناسم توواتساپه همین

گفتم اینوبهش ولی اگ بعدازیه جای دیگه بفهمه منومیکشه

گفتم اینوبهش ولی اگ بعدازیه جای دیگه بفهمه منومیکشه

وامگه مقصری الکی نترس،خب ابنوگفتی چی گفت؟

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
درهمین حد که بهش گفتی ناشناس پیام داده خوبه. بگو حواسم نبود چتو شمارش پاک شد. که بعدها اگه حرف و حدی ...

اون دوست صمیمیه شوهرمه.زنشم دوست صمیمیه منه😡

وامگه مقصری الکی نترس،خب ابنوگفتی چی گفت؟

چیزی نگفت..ولی میدونم یادشم نمونده ک اینوگفتم.بعدشم بااون همسایه رفت وامدداریم الان دیگ حتی دلمم نمیخادریختشوببینم‌.ب شوهرم بگم ب نظرت شماره روزدم عکس همسایه بودنمیدونم شایدم خانمش بوده باهام کارداشته تازیاوعصبی نشه

خب بعدابفهمه منومیکشه

وا مگ جوابشو دادی یا باهاش رفتی سر قرار ک بکشه 

بفهمه ام میگی من ک نمیدونستم کیه پیام داده فک کردن اشتباهی داده پیگیر نشدم 

دنبال دردسری بگو

درد آنجایی عمیق است ک ب حاشا برسد
چیزی نگفت..ولی میدونم یادشم نمونده ک اینوگفتم.بعدشم بااون همسایه رفت وامدداریم الان دیگ حتی دلمم نمی ...

نمیدونم ولابستگی داره شوهرت چطورباشه

نمیدونم ولابستگی داره شوهرت چطورباشه

توباشی چیکارمیکنی.نمیخام بعدادرموردم همسایه فکرخراب کنه وفکرکنه من خوشم میادوازشوهرم همه چیومخفی میکنم.چون باهم خییییلی صمیمی هستیم.شوهرم باخودش من باخانمش