2777
2789
عنوان

کمک...ساک حاملگی و دیده نشدن کیسه زرد و جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1698 بازدید | 32 پست
از سونو 3هفتگی 

آهان خوب پس

مبارکه

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان خدا حفظش کنه،پس چرا آز منفی شد؟ و اینکه چ ویاری داشتی و چ حالتهایی

مرسی عزیزم 

انشالله دردونه ی شما هم صحیح و سالم دنیا بیاد

سه ماه اول عشق انار و ماست

از ماه چهارم میمردم برای شیرینی

ناخوداگاه یه کیلو زولبیا بامیه رو تموم میکردم

اخرشم قند بارداری گرفتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

همه میگفتن صد در صد پسره 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
همه میگفتن صد در صد پسره 

ن من اینجوری نیستم،ففط اشتهام زیادشده و صورتم پرجوش شده...ترشی جات بیشتر دوس دارم.البته از بچگی عاشق ترشیجات بودم😀

امروز رفتم دکتر،دکترم گف3هفته دیگه دوباره برو سونو ببینیم قلبش تشکیل شده یا ن

🥴
ن من اینجوری نیستم،ففط اشتهام زیادشده و صورتم پرجوش شده...ترشی جات بیشتر دوس دارم.البته از بچگی عاشق ...

بسلامتی عزیزم

نگران نباش تشکیل میشه

عزیزم تاپیک منو بخون منم تو پنج هفته کیسه زرده و جنین رویت نشد بعد دوهفته قلب کوچولوشم دیدم

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚