2777
2789
عنوان

بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 27 پست
بی توجهی هم نکنید  ولی زیاد پیگیر هم نباشد

اخه دلم نمیخواد وقتی خودش پیام و زنگ نمیزنه من برم سراغشو بگیرم ، چندین بار تا حالا پیام و زنگ زدم تا جواب تلفنمو  داد و گفت ک قهر نیست .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا نکنه ک نیاد 

میاد بابا خیالت راحت 

داره خودشو لوس میکنه

احتمالا چند نفر احمق هم بهش دارن نخ میدن که بهت بی توجهی کنه و گربه رو دم هجله بکشه و از این حرفا 

محلش نزاری خودش میاد

99/9/9.....
خیلی عادی برخورد کن حتی کمتر زنگ بزن ببین تماس میگیره اگه گرفت گرم بگیر باهاش انگار اتفاقی نیفتاده ب ...

ی موضوعو خیلی کش میده ، ب قول خودش میخواد طرف مقابلشو ادب کنه ، من این رفتارشو اصلا دوست ندارم

اخه دلم نمیخواد وقتی خودش پیام و زنگ نمیزنه من برم سراغشو بگیرم ، چندین بار تا حالا پیام و زنگ زدم ت ...

خب منم نمیگم تا اون حد کوچیک کنید خودتونو ولی در حد صبح بخیر گفتن و یا یه بار زنگ زدی برنداشت دیگه یکی دوروز نزنید 

میاد بابا خیالت راحت  داره خودشو لوس میکنه احتمالا چند نفر احمق هم بهش دارن نخ میدن که بهت بی ...

فعلا ک خانوادش براش عزیز شدن و اینجا من آدم بده شدم ، حالا خوبه خودش همش میگفت از دست خانوادم خسته شدم انقد ک ازم پول میخوان  . همه چی میگذره ولی بعضی چیزا تو دل آدم میمونه

خودش که گفته بخشیده ولی دلگیره....شما هم که مقصر بودی درسته عذر خواهی کردی ولی باید از دلش در بیاری حالا با یه کادو یا متن عاشقانه یا هرچیزی که از دستتون برمیاد...بی توجهی چاره مشکل شما نیست 

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔
خودش که گفته بخشیده ولی دلگیره....شما هم که مقصر بودی درسته عذر خواهی کردی ولی باید از دلش در بیاری ...

یعنی پیام عاشقانه براش بفرستم ؟؟

مقصر خودم بودم ولی اونم کوتاه نمیاد 

بله

با این رفتارش داره منو اذیت میکنه ، روزی چن بار آنلاین میشه و با خانوادش حرف میزنه ولی بمن ی پیام یا زنگ نمیزنه ، درسته من اشتباه کردم ولی عذر خواستم و اون کوتاه نمیاد

یعنی پیام عاشقانه براش بفرستم ؟؟ مقصر خودم بودم ولی اونم کوتاه نمیاد 

به نظر من فعلا شما باید این قضیه رو ختم به خیر کنی ...

خدای خوبم،من به رحمتت ایمان دارم...خدایا من خیلی وقته منتظرم...دارم کم میارم 😔

قبول دارم صحبت شمارو ، نمیدونم چکار کنم ، میترسم منم بی توجهی کنم بدتر بشه همه چی  ، از ی طرفم میگم چرا وقتی جواب نمیده بهش پیام بدم ، خیلی دلم گرفتس 😭

با اینکه تصمیم گرفته بودم بهش دیگه پیام ندم ولی  فردا براش ی پیام عاشقانه میفرستم .راه دور هست ، اگه نزدیک بود انقد ناراحت جواب ندادنش نمی شدم ، دستم ب جای بند نیست .