2777
2789
عنوان

همه اونایی که کار بد میکنن، بد نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچچچچچچچ وقت نباید کسیو قضاوت کرد چون سرنوشت دقیقااا تو همون وضعیت قرارت میده

زانا وه ختی لیم دووری شیوه ی خه مینم چ ناشیرینه🙂 بچه که بودم توت فرنگی رو خیلی دوست داشتم واسه همین یه شب توت فرنگیامو با خودم بردم تو تخت که پیش خودم بخوابن ولی صبح بیدار شدم و دیدم توت فرنگی هام له شدن.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید ببرم تو تختم چون خراب میشه....یه آبرنگ خوشگل خریده بودم یه روز بردمش مدرسه که به دوستام نشونش بدم ولی وقتی برگشتم خونه دیدم آبرنگم تو کیفم نیست و هیچ وقت نفهمیدم کی برش داشته.اون موقع بود که فهمیدم اونی که دوسش دارم رو نباید به کسی نشونش بدم چون ممکنه ازم بدزدنش بدون اینکه بفهمم کی این کارو کرده...یه کاسه خوشگل داشتم اونم افتاد شکست.چند روز پیش یه کاسه پر توت فرنگی بهم دادن که روش رنگ های آبرنگ بچگیم بود اما نگرفتنش!نخواستم مال من شه که نگران از دست دادنش شم.من انصراف دادم همیشه از دوست داشتن چون هیچ وقت نفهمیدم اونی که دوسش دارم رو چجوری باید نگه دارم🙂🙃

چند وقت قبل خبری پخش شد که یه زن نزدیک ۳۰سال ۵تا بچه هاشو کشت و ششمیرو میره از مهد میاره که بندازتش زیر قطار موفق نمیشه و خودشو میندازه زیر قطار با اینکه جراحات سخت داشته زنده میمونه مادر دختره لوش داده بود زنه سه بار ازدواج کرده بود 

بچه هاشم از یکسال تا ۶سال بودن 

واقعا وحشتناک بود 

همش فکر میکردم چرا همچین کاری رو کرده تازه تحت پوشش  دولت بوده برای زندگیش 

این خبر برای خارج ایرانه نه داخل 

همیشه وقتی یه اتفاق میوفته به این فکر میکنم انگیزه طرف چی بوده چرا همچین کاری رو کرده برام جالبه بدونم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
ما حق قضاوت نداریم. فقط بگذریم و قضاوت رو به قاضی اصلی اون بالایی واگذار کنیم

مسله اصلی اینه احکام اسلامی هیچ ربطی به عرفان اسلامی نداره نمیفهمم این شکاف یعنی چی و چرا به جای مانور روی عرفان مارو درگیر احکام کردن!!

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

بنظرتون اگه خدا من یا تورو دوس نداشته باشه یه درصدر الان به وجودش آنقدر وابسته می‌شدیم خدا هست تو هستی من همه ما خدا هست دنیا همینه شب روزش در جریانه ولی متاسفانه آدمهاش درحال تغییر هستن 

اوهوم. همونطور که منصور حلاج رو به دار آویختن

حضرت مولانا میگه

من به هر جمیعتی نالان شـــــدم             جفت بد حالان و خوش حالان شدم

هر کسی از ظن خود شد یار مـــن                    از درون من نجســـت اســــرار من

سرمن از ناله من دور نیــــســـت            لیک چشم و گوش را آن نور نیـست

تن زجان و جان ز تن مستور نیست                      لیک کس را دید جان دستور نیـست

تو هم مثل من به عرفان و ادبیات علاقه داری؟ من عرفان اسلامی علاقه مندم ولی عامل نیستم

منم عاشقشم عرفان همه زندگی منه عاشق شعرو ادبیات میرم عالم دیگه باهاش واقعا امثال مولانا شمس واقعا ابرانسانن خیلی  ز حرفتشونو با تک تک سلولام کشیدم و تجربه کردم