سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 عنوان روت گوشی یعنی چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 947 بازدید | 27 پست سلام دوستان ی چیزایی راجبش می دونم اگه میشه بیشتر توضیح بدین میگن اگه روت کنید امنیت گوشی و کیفیتش میاد پایین من گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه بدهاطلاعات گوشی پاک نمیشه ؟ کسی روت کرده ؟ تروخدا توًضح بدین ممنون میشم 1399/08/05 | 18:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 مثلا میگن مثل سایت های خارجی می تونی داخل سایت های مختلف بری یا برنامه هایی مثل هک و نصب کنی یا برنامه های خود گوشی و پاک کنید دیگه چی می دونید ؟
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 الان گوشیت روته؟ نه نیست ولی میخوام روت کنم می ترسم مشکل پیدا کنه واقعا گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه بده
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8728 نه نیست ولی میخوام روت کنم می ترسم مشکل پیدا کنه واقعا گیج شدم یکی میگه خوبه یکی میگه ... نه نکن خوب نیست اول اینکه گارانتی گوشی ازبین میره ودوم اینکه خیلی برنامه ها رو نمیتونی رو گوشیت نصب کنی اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 نه نکن خوب نیست اول اینکه گارانتی گوشی ازبین میره ودوم اینکه خیلی برنامه ها رو نمیتونی رو گوشیت نصب ... واقعا ؟ آخه داخل سایت های دیگه خونده بودم برنامه های دیگه و اگه روت باشه میشه نصب کرد گارانتیش که خیلی وقته تموم شده
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8728 واقعا ؟ آخه داخل سایت های دیگه خونده بودم برنامه های دیگه و اگه روت باشه میشه نصب کرد ... مال من روت بود بردم برش،داشتم اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 نه نکن خوب نیست اول اینکه گارانتی گوشی ازبین میره ودوم اینکه خیلی برنامه ها رو نمیتونی رو گوشیت نصب ... اطلاعاتش پاک نمیشه ؟ اگه روت کنم دوباره میشه مثل اول از روت دربیاد ؟ چون برای یادگیری هک لازم دارم ولی می ترسم گوشیم نابود شه
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 مال من روت بود بردم برش،داشتم چه کار های دیگه می تونستی انجام بدی باهاش ؟ چقدر تغیر کرده بود ؟اگه میشه یکم راجبش توضیح بده
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8728 اطلاعاتش پاک نمیشه ؟ اگه روت کنم دوباره میشه مثل اول از روت دربیاد ؟ چون برای یادگیری ... بخوای روت کنی گوشیت میاد به برنامه های اول کارخانه. اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 گوشی من ی مدت هک شده بود بعد واجب شده برام هک و یاد بگیرم واسه همون میخوام گوشیم و هک کنم تا بتونم برنامه های هک و نصب کنم ولی می ترسم
mسوفیاm عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 8728 چه کار های دیگه می تونستی انجام بدی باهاش ؟ چقدر تغیر کرده بود ؟ اگه میشه یکم راجبش توضیح بد ... هیچ تغییری،نکرده بود فقط وای فای باهاش بازمیکردم😂 اگه مرغ تویه پا داره🐔🌳مرغ من فلجه🐔😂👍
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 بخوای روت کنی گوشیت میاد به برنامه های اول کارخانه. یا علی اینجوری که بدبخت میشم راهی نیس اینجوری نشه ؟ خب تغییراتش چقدر بوده ؟ یعنی ارزش داره
سارینا۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 373 هیچ تغییری،نکرده بود فقط وای فای باهاش بازمیکردم😂 یعنی از وای فای همسایه استفاده می کردی ؟ 😳 یجور مثل هک وای فای دیگه اینجوری که خوبه