2777
2789
عنوان

صدای قلب جنین

149 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها من هفته دیگه میشم هفت هفته و وقت سونو دارم تا اون موقع قلب جنین تشکیل میشه؟؟خیلی استرس دارم بابتش

و یه سوال دیگه اینکه صداشم تو سونو شکمی میاد یا نه فقط تصویره؟؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
واسه من ک فقط گفت قلب تشکیل شده

بازم خداروشکر

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميشه بپرسم قبل موعدت چه علايمي داشتي ؟؟،

عزیزم من پریودام نامنظمه قبل اینکه بفهمم باردارم فقط سینه هام درد میکرد و بزرگ شده بود کمر دردم داشتم البته اون موقع حدودا دو سه هفتم بوده

عزیزم من پریودام نامنظمه قبل اینکه بفهمم باردارم فقط سینه هام درد میکرد و بزرگ شده بود کمر دردم داشت ...

ممنون ❤️

خدایا هم دوستام هم دشمنام هرچی برای من میخوان اول به خودشون بده ......

آره تشکیل شده، من ۸هفته رفتم. صدای قلبشم برام گذاشت

واقعا من خیلی نگرانم کیسه زرده برای شما کی تشکیل شد؟

واقعا من خیلی نگرانم کیسه زرده برای شما کی تشکیل شد؟

نگران نباش همه چی خوبه عزیزم. من فقط ۵هفته بودم رفتم دکتر تا رفتم سریع سونوم کرد گفت هیچی تو رحمت نیست🤦‍♀️😁انقدر گریه میکردم تا اینکه دوباره تیتر بتا دادم بالا رفته بود. دیگه سونو نرفتم تا۸هفتگی، صدای قلبشو شنیدم😍

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

نگران نباش همه چی خوبه عزیزم. من فقط ۵هفته بودم رفتم دکتر تا رفتم سریع سونوم کرد گفت هیچی تو رحمت نی ...

به سلامتی عزیزم نی نی رو بغل بگیری برای منم دعا کن

به سلامتی عزیزم نی نی رو بغل بگیری برای منم دعا کن

ممنون عزیزم. انشالله خودتم نی نیتو سالم بغل بگیری، توکل بخدا❤

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤