2821
2789
عنوان

9 روز تعطیلی...😪😪

235 بازدید | 17 پست

9روز تمام اداراتو تعطیل کردن...من ادمیم که باید زیاد کار کنم تا فکر و خیال نکنم..تا از خستگی شبا بدون فکر خوابم ببره...چون زندگیم اتفاق بد زیاد داشته و داره...نمیدونم این نه روزو چجوری بگذرونم...از تعطیلی متنفرم...فراریم اصلا...حتی نمیتونم بیرونم برم...خونه هم برام جهنمه...نمیدونم چی کنم😞

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جدی میگی؟هم خصوصی هم دولتی؟از چه روزی تعطیله؟واااای الانه ک ملت عین گاو بریزن تو جاده

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
گاو بیشتر میفهمه

کاش جاده هارم ببندن

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔
حالا این ۹روزو بخاطر سلامتی خودت و خانواده و جامعه ات متنفر نباش😑😑

😂😂

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
جدی میگی؟هم خصوصی هم دولتی؟از چه روزی تعطیله؟واااای الانه ک ملت عین گاو بریزن تو جاده

اونروز یه کاربر رفنه بود جنوب قبلشم تبریزو شمال بوده زبونمون مو دراورد از ما نصیحت ازون انکار میگفت من خودم متنفرم ازون که رعایت نمیکنند !!

آدما به اندازه ی کمبودهاشون دیگران را آزار میدن ....🍬

امذوز تا دوشنبه اینده...سه شنبه هفته بعدم که کلا تعطیل رسمیه...البته این که میگم برا شهرستانای پرخطر بوده ها

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز