2777
2789
عنوان

کرونا😷

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 28 پست
سوال اگه دارید از کرونامیتونین بپرسین اگ درتوانم باشه جواب میدم البته اگ الان نتونستم بعدا

من یکی از عزیزانم درگیر این بیماری شد. ریه هاش هم درگیر شد. سه روز بیمارستان بود و مرخص شد. الانم حدود 17 روز میگذره از ابتلایش. میتونه از قرنطینه خارج بشه؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🤗عزیزم قطعا که موثر ماکه ۳تا اهرم بیشترتداریم ماسک شست شوی دست ها و رعایت فاصله  امادر مورد م ...

چقدر عالی وقت گذاشتی و به بهترین نحو ممکن توضیح دادی . بسیار ممنون از این پاسخ جامع و کامل . عالی بود مرسی.

من یکی از عزیزانم درگیر این بیماری شد. ریه هاش هم درگیر شد. سه روز بیمارستان بود و مرخص شد. الانم حد ...

سلام مجدد 

طبق گایدلاین cdc

بشرط اینکه علائم شما رفع شه و بدون نیاز به داروی تب بر تب نداشته باشید.از زمانیکه علائم وتب رفع میشه ۱۰ روز دیگه بایدصبرکنین وبعداز قرنطینه خارج شین مثلاکسی که ۳ روز علائم داشته باشه .ده روز هم صبرکنه میشه ۱۳ روز 

ولی کسایی که متوسط تا شدیدهست علائمشون مدت قرتطینه به ۲۱ روز افزایش پیدا میکنه باتوجه به اینکه ایشون 

بستری شدن پس شدت ابتلاشون بیشتربوده و ۱۷ روز کافی نیست بایدتا۲۱ روز صبرکنن .الان وضعشون چطوریه؟

سرفه تب علائمی دارن یا نه؟

خواهش میکنم ان شاا... سلامت باشید

شمام به همچنین .

حالا ماسکی که می گن بزنید آخرش متوجه نشدم دقیقا باید دنبال چی باشیم

ماسک سه لایه پزشکی؟

ماسک جراحی؟

ماسک لایه ملت بودن ؟

یا ؟

شمام به همچنین . حالا ماسکی که می گن بزنید آخرش متوجه نشدم دقیقا باید دنبال چی باشیم ماسک سه لایه ...

عزیزم ماسک های ۳ یبار مصرف خب طبیعتا گزینه بهتری هستند اما اگر امکان دسترسی بهش ندارین ماسک پارچه ای بزنید حداقل

من خودم شخصا اگ بخام برم جای که زیادشلوع نیست یا کارم کمترطول میکشه ماسک پارچه ای میزنم 

ولی اگ بدونم کارم بیشترطول میکشه یا میخام برم درمانگاهی  یا جایی که شلوع تر ماسک سه لایه یکبار مصرف میزنم

سلام مجدد  طبق گایدلاین cdc بشرط اینکه علائم شما رفع شه و بدون نیاز به داروی تب بر تب نداشته ...

خیلی ممنونم از توضیحات خوب و کامل تون. راستش الان حال عمومی شون خوبه و تب هم ندارن

خب پس خداروشکر اما بایدحتما تاپایان روز ۲۱ تو قرنطینه باشند .الان چندروز که حالشون بهتروتب ندارن؟

حدود 5 روز. از وقتی که مرخص شدن از بیمارستان

بازم ممنونم از توضیحات تون واقعا. خیلی کمک کننده بود💚

عزیزم ماسک های ۳ یبار مصرف خب طبیعتا گزینه بهتری هستند اما اگر امکان دسترسی بهش ندارین ماسک پارچه ای ...

آخه فکر کنم ( مطمئن نیستم ) همه ماسکای سه لایه هم مد نظر نیست . فقط اونهایی که لایه میانیشون ملت بورن هست درسته .

ذوش تشخیص لایه میانی هم اینه که ماسک رو با قیچی ببریم لایه نازک میانی رو دربیاریم . رو اتیش بگیریمش.

اگر سوخت و شعله ور شد ملت بورن نیست

اگر شعله ور نشد و مذاب شد درسته .

و همین ها هم فقط سه ساعت دوام داره بعدش باید عوض بشه. 

نمی دونم چرا باید عوض بشه ؟

آیا به خاطر رطوبتی که حین تنفس می گیره؟

آیا به خاطر احتمال اینکه تو این سه ساعت بالاخره یه ویروسی روش نشسته باشه ! و همون به مرور زمان به دهان برسه ؟

یا دلیل دیگه ای داره ؟