2777
2789
عنوان

کرونا😷

480 بازدید | 28 پست

خانوما کرونا بعد از دو هفته کامل خوب میشه؟ عوارض خاصی هم ممکنه داشته باشه؟ تا کی امکان این هست که ناقل باشیم؟ 

توروخدا جواب سوالمو بدین اگه میدونین لطفا

عزیزم من الان بعد سه ماه تازه مزه هارو میفهمم اونم بزور

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط حس چشایی تون هنوز کامل برنگشته؟  ببخشید تا کی قرنطینه بودین؟

تا ی ماه تقریبا من کلا جای خاصی نمیرم بعد سه هفته ایما اومدم بیرون

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

سلام

تو موارد خفیف و متوسطی که بستری نشدن دو هفته قرنطینه کافیه، ولی باز هم ارتباط خارج خونه نیاز به ماسک و رعایت فاصله داره

تو کسانی که فرم شدید رو میگیرن، یا نقص سیستم ایمنی دارن حالا به دلیل بیماری  یا مصرف بعضی دارو ها تا یک ماه باید قرنطینه باشن 

و کلا گفته میشه برای خروج از قرنطینه علایم باید رفع شده باشه

سلام عزیزم بستگی به میزان وشدت علائم ونوع علائم در فرد مبتلاداره بعضیا که کلا ناقل بی علامت هستند و هیچ علایمی نشون نمیدن که خب در زنجیره انتقال خطرناک ترین گروه همینان چون خودشونم نمیفهمن کرونا دارند و نا خواسته ممکن بقیه رو آلوده کنند .بعضیا هم خفیف ‌یا متوسط میگیرن وی عده هم شدید که خب در اشخاصی که بیماری زمینه ای یاسن بالا یا کمبودزیاد ویتامین دی دارند ریسک ابتلای شدیدبیشترهست 

و عزیزم بعضی عوارض مثل سرفه .برنگشتن کامل حس بویایی ویا چشایی ممکن تامدتی بعداز کروناهم بافرد بمونه ولی این به معنی نیست که طرف ناقل هنوز مثلا ی نفرممکن ی ماه ونبم بعداز ابتلاش هم کامل برنگشته باشه چشاییش مثلا۶۰درصدش برگشته باشه یا سرفه کنه اون ناقل نیس ولی عوارض باهاشن وکم گم‌رفع میشن

بچه ها شماها که مبتلا شدین ماسک می زدین ؟ می خوام بدونم ماسک زدن موثر هست

🤗عزیزم قطعا که موثر ماکه ۳تا اهرم بیشترتداریم ماسک شست شوی دست ها و رعایت فاصله 

امادر مورد ماسک اگربخایم دقیق صحبت کنیم 

به ایت صورت اگر در محیطی ی فرد ناقل باشه وی فرد سالم ۴ حالت داریم 

۱_فردناقل و فرد سالم هردو بی ماسک باشن احتمال انقال ۹۰درصد

۲_فرد ناقل ماسک نزنه و فردسالم ماسک بزنه احتمال انتقال ۷۰درصد

۳_اکر فرد ناقل ماسک بزنه وفردسالم نزنه احتمال انتقال ۵ درصد

۴_اگر هم فردناقل وهم فردسالم ماسک بزنن احتمال انتقال فقط ۱ونیم درصد

پس نمتونی بگی چرا من ماسک زدم ولی کرفتم چون اگر فرد ناقلی با شماتومحیطی که تهویه کافی نداره تماس نزدیک وفاصله کم داشته باشه وشماماسک زده باشی اما اون نه احتمالش ۷۰درصد انتقال اما میشه من بگم پس ولش ماسک نزنم ؟من بگم یکی دیکم بگه دیگه همه واویلا

برای همین انقدرتاکیدمیکنن توتاکسی تو اتوبوس تو جای کوچیک ماسک بزنید توروخدا 

اگ همه ماسک بزنن ریسک انتقال میشه ۱و۵ درصد پس هرچی افرادبیشتری رعایت کنن بخدا به نفع همه هست