2777
2789
عنوان

پیام نوری ها کمک

28 بازدید | 3 پست

سلام 🌺🌺 

من ورودی جدیدم الان انتخاب واحد کردم ولی یه مشکلی دارم 

مگه کلاسا آنلاین نیست؟ چرا توی صفحه ای انتخاب واحد ساعت برگزاری کلاسا نیست چیکار باید کنم 

پیشاپیش ممنون

ساعتا همونیه که تو گزارش۱۱۰زده اگر براتون نمیاره زنگ بزنید آموزش دانشگاه از مدیر رشتتون بخواید درست کنه اکثر کلاس ها یکی دو جلسه ای ازش گذشته اپلیکیشن پیام من رودانلود کتید و اشتراک بخرید و اینکه تو گوشیتون برنامهadobe connect رو حتما داشته باشید توبازار هست برای دانلود اونجاام کلاساتون رو زده عزیزم

ساعتا همونیه که تو گزارش۱۱۰زده اگر براتون نمیاره زنگ بزنید آموزش دانشگاه از مدیر رشتتون بخواید درست ...

ممنون ک وقت گذاشتی. میشه در مورد اپلیکیشن پیام من توضیح بدی؟ چ استفاده ای ازش میشه کرد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون ک وقت گذاشتی. میشه در مورد اپلیکیشن پیام من توضیح بدی؟ چ استفاده ای ازش میشه کرد 

همه کلاسا این ترم تو این برنامه تشکیل میشه هر دوتا برنامه که گفتمو تو گوشیت باشه بعد توش کلاساتو زده فقط اشتراک هر ترم ده تومنه که باید بخرید اینترنتی برنامه رو تصب کنید مشخصه وارد برنامه که میشید کنار صفحه سه تا خط هستش روش بزنید یه صفحه میاره که یه گزینه کلاس ها داره روش میزنید تموم کلاساتونو میاره معلوم میشه که چند جلسه برگزار شده و تایمشم نوشته احتمالا فکر کنم همونجا ام میتونید خصوصی به استاد هر درس پیام بدین