2789
عنوان

خوش تیپی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست
فدات شم میگن باید زیر 60 کیلو بیام،فقط شکم و پهلو دارم،دو تا شکم زاییدم

عزیزم من رژيم غذايي اصولي طبق غذاهاي مورد علاقه شما مینویسم

ماهانه کمه کم دو تا پنج كيلو تضميني كاهش وزن دارین 

به همراه پشتيباني 24 ساعته انلاين خودم

فقط و فقط ماهي 30 تومن❤️

اگر پكيج دوماهه بگيريد ميشه 45 تومن

متناسب با سنت لباس بپوش 

سعی کن هارمونی رنگارو رعایت کنی

لباسی ک ن زیاد تنگ باش ن گشاد

لباسات اتو کرده و تمیز باش 

کیف و کفش شیک بخر و سعی کن کفشت خاکی نباش

ساعت و دستبند یا اکسسوری رو خوش تیپی خیلی تاثیر داره  

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم طبیعی،28 سالمه

چند وقته زایمان کردی بچه هات چند سالشونه؟ دخت با پسر

ببین حلقه رو دست کم نگیرا من با حلقه جادویی و کمخوری ۱۲کیلو کم کردم  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
نه عزیزم.تو اینجوری فک میکنی طرف هرچی بپوشه بهش میاد،اکثر آدمای خوشپوش وقت میذارن آزمون و خطا میکنن ...

گلم منم هر چی بپوشم میگن خیلی خوشگله بهت میاد،خودم بنظرم بهم نمیاد،البته من هر چی بخرم شوهرم انتخاب میکنه و بهم میگه بهت میاد،خودم تنها اصلا نمیتونم خرید کنم

حالا شوهرم قول دوچرخه ثابت داده

من تجربه دوچرخه  ندارم ولی حلقه ارزونه ۱۲۰

انشالله موفق باشی

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
بزرگه سه سال و نیم،کوچیکه یک سال و نیم دو تاش دخملن

زنده باشن

نه والاابجی قصدی نداشتم امااینواطرافیان بهم میگن که پاره وکهنه هم بپوشی بازدل برویی امامهم سلامتی ای ...

😂میدونم عزیزم شوخی کردم به دل نگیر😊

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺