2789
عنوان

خوش تیپی

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 42 پست

خواهر من خيلي خوش تيپه رازش تو يه جيزه رنگهاي پايه اي انتخاب ميكنه اكثر لباساش تو رنكهاي مشكي و سورمه اي و طوسيه هميشه ست ميشه باهم

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من قدم ۱۶۶وزن۶۸ بازم میخوام کم کنم تا خوشتیپ شم 

شما با این وزن فکرررر میکنی یکککم تپلی!؟

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
بعضیام واقعا خوش لباسن یعنی هرچی بپوشن خوشتیپن

مثل من😍

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

نه عزیزم.تو اینجوری فک میکنی طرف هرچی بپوشه بهش میاد،اکثر آدمای خوشپوش وقت میذارن آزمون و خطا میکنن تا دستشون بیاد چه فرم لباسایی بهشون میاد و همیشه اونمدلایی که واقعا به تنشون میشینه میخرن.من خودم حوصله ندارم خیلی بگردم واسه خرید واسه همینم اکثر لباسا بهم نمیاد.میدونم بده ها،ولی باز چون حوصله ندارم به خریدن همون راضی میشم

مثل من😍

پزووووووو

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
عزیزم من مشاور تغذیه و رژیم درمانیم میتونم کمکت کنم خوشتیپ تر از همه بشی و گونی بپوشیم بهت بیاد😍

فدات شم میگن باید زیر 60 کیلو بیام،فقط شکم و پهلو دارم،دو تا شکم زاییدم

فدات شم میگن باید زیر 60 کیلو بیام،فقط شکم و پهلو دارم،دو تا شکم زاییدم

منم دوتا زایمان طبیعی داشتم 

حلقه بزن عالیه 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
  پزووووووو

نه والاابجی قصدی نداشتم امااینواطرافیان بهم میگن که پاره وکهنه هم بپوشی بازدل برویی امامهم سلامتی اینقدرگفتن چی شدبرام مهم نیست

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔