2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته

253 بازدید | 10 پست

همش فک می کنم من جز این زندگی نیستم 

همش کارخونه بچه داری کار بیرون ...ببخشید خرحمالی 

آخر ماه پولو دو دستی تقدیم شوهر کن 

بگه چقدر حقوقت کمه 

دریغ که یه پرکاه به نامت باشه 

خسته شدمممممممممممممممم

از دیروز افسرده ام 

به خدا جنبه مالیش مهم نیست 

ااز اینکه به من اعتماد نداره بدم میاد 

نیان بگین پولو نده نمیشه ندم الان 12 ساله دارم پولو میدم قرار بود چیزی بخریم به نام هردومون باشه ولی زد زیرش البته حقوق اون دوبرابر منه 

یه چیزی بگین بیخیال شم یادم بره ...بهش فکر نکنم

میگذرد

😟

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

از حقت نگذر

چه جوری 

هروقت میگم دعوا و جاروجنجال میشه 

هی بهم میگه مگه میخوای ببری به گورت و...

اصلا او نپولو ماشین و خونه مهم نیست 

چون تو این زندگی حسابم نمکنه ناراحتم

چه جوری  هروقت میگم دعوا و جاروجنجال میشه  هی بهم میگه مگه میخوای ببری به گورت و... اصل ...

از اول که پولو دادی بد بار اومده😑طلبکاره

روزای خوب تو راهه😍                   تیکر رسیدن به هدفمه😍    

سلام 

وقت بخیر 

اولا بهتون تبریک میگم مبنی بر همکاری و همیاری تون در زندگی مشترک 🌷

دوما خوشحالم از اینکه بر خلاف خیلی از همتاهای خودتون اولویت زندگیتون توجه و محبت است تا مادیات 😊

سوما باتوجه به گفته هاتون کاملا میشه حق رو بهتون داد 👍

چهارما به نظر بنده حقیر شما اشتباهاتی در بدو زندگی تون داشتید و دارید و یقینا ادامه خواهید داد و اون تنها ارائه توانایی هاتون در امورات زندگی مشترک تون است اعم از احترام،ابراز علاقه، مشغله کاری تون، نگرش و نگاهتون به زندگی که گاها از حد و مرزش بگذره طرف مقابل بهتون تکیه خواهد کرد و در واقع سقف انتظارشون از شما در تک تک موارد زندگی زیاد است✔️

گاهی نباید همه ی آنچه را که دارید رونمایی کنید 🙏

مثال: یک آرایشگر تمام فوت و فن کوزه گری رو به شاگردش یاد نمیده 

یا یه مثال جدیدتر : 

در خنداننده شو دیشب شاهد چنین مشکلی بودیم، طرف در مرحله اول تمام توانایی شو رو کرد مستقیم به مرحله بعد رفت، انتظارها و توقع ها ازش در مرحله دوم بیشتر و بالاتر بود اما به ناگه چیزی برای رونمایی با کیفیت و کمیت بالاتر نداشت و کاملا سردر گم بود ✔️

لپ کلام : حفظ تعادل داشته باشید در زندگی مشترک درست مثل الاکلنگ که اگر هم وزن نباشید یکی در عرش و دیگری در فرش 🙏

موفق و پیروز باشید 🌷

✔️ آقا هستم✔️ متاهل✔️ 

الهی بمیرم که دلت گرفته 

ببخشید همین طوری یک نگاه به تاپیکت زدم خواهر 

غصه نخور دنیا محل گذره 

این دو روز عمرم میگذره 

اما نفقه باید همسرت بده 

نزار روت فشار بیاد ..

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الهی بمیرم که دلت گرفته  ببخشید همین طوری یک نگاه به تاپیکت زدم خواهر  غصه نخور دنیا محل ...

خدا نکنه 

اتفاقا پارسال نصف خونه ای که ساختیم رو به نامم زد که وام بگیره برا ساخت 

کع کاش نمیزد

هرچی میشه میگه اشتباه کردم

من که دیگه حرفی نمیزنم و بی خیال شدم