اهان خدا روشکر بالاخره هیچی ندادن بهتر از مشت و لگده😊😂
بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن
به نظرتون برو بیارم که ناراحت شدم آخه شهرما رسمه باراول همه کادو میدن اکثرا طلا حالا طلاگرون شده حدا ...
ب شوهرت بگو رسمتونو
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من سیزده سال پیش ازدواج کردم اولین بار رفتم خونشون یه دستبند کارتی گذاشتن جلوم. آلانو نمیدونم اون موقع طلا ارزون بود
خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشندهای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
یه النگو که پولشو همسرم داده بود ولی مادر شوهرم جلو فامیلا آورد داد همه فکر کنن خودش خریده حتی زیر لفظی شوهرم برام النگو خرید برداشت خودش داد جلو اون همه آدم که فامیلاش فکر کنن خودش خریده البته به همه فامیلاش گفت خودم برای عروسم خریدم خخخخ حتی عیدی هم همسرم می گرفت به نام خودش ثبت میکرد خخخخخ😂
❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛