2777
2789
عنوان

دوس پسرم😓

545 بازدید | 38 پست

سلام بچه ها چند روز پیش با دوس پسرم قرار داشتم هول هولی آماده شدم برم زیاد سر وضعم پلنگی نیس معمولی میگردم بعد یکم که نشستیم بهم گفت چرا موهات شوره زده در صورتی که اصلا اینطور نبود بعد که تو اینه دیدم فهمیدم نمی‌دونم میخاس اعتماد به نفسم بهم بزنه یا تحقیر کنه یاچی ولی خیلی ناراحت شدم کصافت جنس موهام بد عس ولی اونم بد گف برای شما پیش اومده چیزی؟؟!⁦☹️⁩⁦☹️⁩

انسانم آرزوست!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ ک شماها چقدر شان خودتون رو میارید پایین 

عضویتم مبارک...خودم میدونم بزرگوار...ولی شما هم بدون ک کاربر قدیمی هستم(کلانتر-سایت)...از گرونی و اوضاع نابسامان مملکت انتقاد کردم،تعلیقم کردن...خدا رو شکر ک با ترکیدن من،همه چیز سر و سامون گرفت و اوضاع گل و بلبل شد.نگو کلید حل همه ی مشکلات دست منه بی عرضه ی بی تدبیر خرفت بوده و خودم خبر نداشتم.
بخدا اینقد حالم بد شد 

تو چیزی نگفتی

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
بعضیا واقعاً رُک میگن آدم خجالت می کشه،ولی من خودم اصلأ به کسی رُک نمیگم خیلی حس بدیه

من جنس موهام زبر هست ولی شوره نداشتم اونم این گف حالم بد شد

انسانم آرزوست!