2777
2789

مفعل مفعل مفعلت بود اسم تفزیل افعل و فولا نانای اصغر و صغری.. 

نفر بعدی ادامه بده

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ضبط؟؟

اره ی همچین چیزی داریم تو عربی ؛ ولی معلممون توضیح نداده بعد تو امتحان اوردتش؛ خواستم اگ میدونه برام توضیح بده ک دفعه بعدی 0.25 ازم کم نشه 😂😐

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
مفعل مفعل مفعلت بود اسم تفزیل افعل و فولا نانای اصغر و صغری..  نفر بعدی ادامه بده

نانای اکبر و کبری ؛ منم تا همین جاشو بلدم 😂😂😂

وای زین عمر ک با میگذرد ؛ میگذرد:)
نانای اکبر و کبری ؛ منم تا همین جاشو بلدم 😂😂😂

اينجا دیگه تموم میشه😂😂😂

کسانی که انقدر دیوانه هستند که خیال می کنند می توانند دنیا توانند دنیا را تغییر دهدند.                           انها کسانی هستند که واقعا این کار را انجام می دهند،.                    استیو جابز 💕.                             عضو اکیپ علمی تخیلی 😊 🔭.      اسطوره ی زندگیم=باب اسفنجی شلوار مکعبی 😂😂😂😂❤️.          یار خوشگلم تو هستی عزیز دلم توهستی🤩💃💃.                        عشق های من 🏃🏼‍♀️👇🏻.                    پیتزا، نوتلا، مارشمالو، بستنی،  پفک و چیپس😆🤤.                            👩🏼‍🚀🧙🏻‍♀️🧚🏻‍♀️👸🏼👩🏼‍🔬 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز