2777
2789
عنوان

گل و گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 19 پست

چند تا مسئله هست. یکی اینکه توو دمای نرمال خاک گلدون رو عوض کنید. هوا نه سرد باشه نه گرم.

دوم اینکه خیلی سریع اینکارو انجام بدید که ریشه هوا نخوره. معمولا بیحالی گل بعد از تعویض خاک و گلدون، علتش هوا خوردن ریشه ست.

سوم اینکه قبل تعویض، آب نداده باشید و بعدش سیرابش کنید و تا چند روز دیگه  آب ندید.

چهارم اینکه خاک خوب بخرید. از جای مطمئن. بعضی خاک ها اسیدی هستن یا میزان خاک برگشون زیاده و ریشه گل رو می سوزونن.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند تا مسئله هست. یکی اینکه توو دمای نرمال خاک گلدون رو عوض کنید. هوا نه سرد باشه نه گرم. دوم اینکه ...

همه ک گفتینو انجام دادیم 

فقط خاکشو نمیدونم من خیلی سر در نمیارم مامانم خرید 

از باغ گلم گرفتیم گفتیم واسه گلدون و گیاه اپارتمونی بهمون دادن گفتن خیلی عالیه🥺الان نمیشه دیگه هیچ کاری کرد؟

همه ک گفتینو انجام دادیم  فقط خاکشو نمیدونم من خیلی سر در نمیارم مامانم خرید  از باغ گلم ...

الان فقط باید صبر کنی. حواست به آبیاری بیش از حد هم باشه.

تا یه حدی بیحالی نرماله اما همیشه هم اتفاق نمیفته. به هر حال صبر کن. باهاشون حرف بزن. خوب میشن..