2777
2789
عنوان

گل و گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 80 بازدید | 19 پست

چند تا مسئله هست. یکی اینکه توو دمای نرمال خاک گلدون رو عوض کنید. هوا نه سرد باشه نه گرم.

دوم اینکه خیلی سریع اینکارو انجام بدید که ریشه هوا نخوره. معمولا بیحالی گل بعد از تعویض خاک و گلدون، علتش هوا خوردن ریشه ست.

سوم اینکه قبل تعویض، آب نداده باشید و بعدش سیرابش کنید و تا چند روز دیگه  آب ندید.

چهارم اینکه خاک خوب بخرید. از جای مطمئن. بعضی خاک ها اسیدی هستن یا میزان خاک برگشون زیاده و ریشه گل رو می سوزونن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا مسئله هست. یکی اینکه توو دمای نرمال خاک گلدون رو عوض کنید. هوا نه سرد باشه نه گرم. دوم اینکه ...

همه ک گفتینو انجام دادیم 

فقط خاکشو نمیدونم من خیلی سر در نمیارم مامانم خرید 

از باغ گلم گرفتیم گفتیم واسه گلدون و گیاه اپارتمونی بهمون دادن گفتن خیلی عالیه🥺الان نمیشه دیگه هیچ کاری کرد؟

همه ک گفتینو انجام دادیم  فقط خاکشو نمیدونم من خیلی سر در نمیارم مامانم خرید  از باغ گلم ...

الان فقط باید صبر کنی. حواست به آبیاری بیش از حد هم باشه.

تا یه حدی بیحالی نرماله اما همیشه هم اتفاق نمیفته. به هر حال صبر کن. باهاشون حرف بزن. خوب میشن..