2777
2789

چی شده ؟! 

یه مقدار دردودل کن تا سبک شی

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه هیچی سبکم نمیکنه کسی که همه کسم بود رفت از کنارم دارم دق میکنم نمیتونم تحمل کنم نفسم بالا نمیاد ...

هیچی ارزش ناراحتیتو نداره ، وابسته نباش ، به خودت تکیه کن، دوباره خودتو بساز ...

کمی گریه کن و بهش فکر کن و بعدش کم کم از ذهنت بیرونش کن 

قوی باش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

هیچی ارزش ناراحتیتو نداره ، وابسته نباش ، به خودت تکیه کن، دوباره خودتو بساز ... کمی گریه کن و ب ...

چجور فراموشش کنم وقتی همه جا هست وقتی وجودم فقط ب اون وصله چجور میتونه تحمل کنه خودش دارم میترکم نمیتونم الان حالش بد دیشب تا حالا بیمارستانه چرا پس میخاد بره از کنارم 😔

چجور فراموشش کنم وقتی همه جا هست وقتی وجودم فقط ب اون وصله چجور میتونه تحمل کنه خودش دارم میترکم نمی ...

کیه؟!چرا بیمارستانه؟

ان شاءالله  حالش به زودی خوب بشه

کیه؟!چرا بیمارستانه؟ ان شاءالله  حالش به زودی خوب بشه

نامزد بودیم 5 سال دوس بودیم چن ماهیه نامزدی کردیم بخاطر ی دروغ کوچولو که اهمیتیم نداره زد زیر همه چی دیشب بعد دعوامون تصادف کرد چیزیش نشد خداراشکر رفت خونه حالش بد شد خون دماغ خون بالا میورد بردنش بیمارستان رفتم حتی نزاشت ببینمش😔

نامزد بودیم 5 سال دوس بودیم چن ماهیه نامزدی کردیم بخاطر ی دروغ کوچولو که اهمیتیم نداره زد زیر همه چی ...

انشاله زود حالش خوب میشه. یه نفرو واسطه کن باهاش حرف بزنه. از دروغی که بهش گفتی ناراحته باید بهش فرصت بدی. 

نامزد بودیم 5 سال دوس بودیم چن ماهیه نامزدی کردیم بخاطر ی دروغ کوچولو که اهمیتیم نداره زد زیر همه چی ...

عزیزم، ان شاالله مشکلت حل میشه ، غصه نخور گلم 

انشاله زود حالش خوب میشه. یه نفرو واسطه کن باهاش حرف بزنه. از دروغی که بهش گفتی ناراحته باید بهش فرص ...

بخدا من بخاطر خودش بهش گفتم آره میدونم ناراحته خیلی ازم مثل بارون بهار گریه میکنه کاش بمیرم اونم راحت شه😔

بخدا من بخاطر خودش بهش گفتم آره میدونم ناراحته خیلی ازم مثل بارون بهار گریه میکنه کاش بمیرم اونم راح ...

خدانکنه عزیزم. یکم محکم باش. بذار وقتی حالش خوب شد یه نفر بزرگتر که ازش حرف شنوی داره واسطه کن باهاش حرف بزنه. یا سعی کن یه جوری که خوشش بیاد جبران کن قضیه رو.