2777
2789
عنوان

خدایا حالم بده

156 بازدید | 15 پست

بچه ها ،از نصف شب درد پهلو و زیر شکم دارم ، حالم خوب نیست پریودم هستم .دیروز خیلی هله هوله خوردم و شام و کیک تولد بنظرتون از اونه؟

گلاب به روتون تند تند دستشویی میرم  ، گاهی سردمه گاهی خوبم گاه حالت تهوع دارم قاطی کردم کلا چه غلطی کنم؟

زیر شکمم خیلی تیر میکشه و میپیچه مثل زمانی که اسهال شدید بشی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماسک سه لایه بزن الکل با خودت ببر برو بیمارستان یه سرم بزن سریع خوب میشی منم مثه توام به حدی درد دارم که فک کنم از درده زایمان بد تره .

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤

توروخدا راهنمایی کنیدم بچه هام خیلی ترسیدن،میترسم چیزیم بشه زهله ترک بشن طفلی ها

یانزدیک پریودیته یااسترس داری ولی تست بده هم بارداری هم دورازجانت کرونا الان یه چای لیموبخورخوب شی

یانزدیک پریودیته یااسترس داری ولی تست بده هم بارداری هم دورازجانت کرونا الان یه چای لیموبخورخوب شی

پریودم از دیروز، بعد از یه مدت رژیم دیروز خیلی قاطی پاطی خوردم خیلی هم زیاد

من اولین باره اینقدر درد دارم،نمیدونم از خوردن زیاد قاطی کردم یعنی؟

همیشه سه روز قبله پریودی باید چیزه گرم بخوری کافیه یکم سردی بخوری پریودیت داغون میشه. 

(کاربر تیلوریا k ) کاربری خودمه ولی دست یه دوست بوده تاپیکا واسه من نیست .🫤