2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سنگ تا وقتی درد ایجاد نکنه نیاز به عمل نداره. عملشم فقط درآوردن کیسه هست مگه اینکه سنگ تو مجرا گیر کنه که با آندوسکوپی ردش کنن. 

نمیشه فقط سنگ رو درآورد و کیسه صفرا رو نگه داشت. 

شما هم اگه درد نداری نیاز به عمل نیست. الکی تو این شرایط کرونا خودتو درگیر بیمارستان نکن

درد خفیف ولی دائمی دارم..میترسم عفونت کنه

پس حتما با دو سه تا جراح مشورت کن قبلش که بهترین روش عمل رو بهت بگن. 

بستگی داره شرایطت چطور باشه. 

هم عمل باز هست هم لاپاروسکوپی هم با آندوسکوپی اگه سنگ تو مجرا باشه ممکنه بشه ردش کرد. 

ایشالا که برات هر راهی انتخاب کردن اذیتت نکنه و خوب باشه. 

عزیزم من ۲۸ سالم بود عمل کردم نمیشه سنگ و بردارن چون صفرات کلا سنگ ساز شده و به چند ماه نکشیده همون میشه.‌من ماهها تحقیق کردم که عمل نکنم دیدم بهترین راهه. حتی ایران نبودم اونجام کلی کار انجام دادم. داروهای گیاهی هیچ کدوم تاثیر نکرد جز اینکه یکیش حرکت کرد مجرای صفرام و بست کارم داشت به مرگ میکشید.اخرش اومدم بیمارستان بهمن عمل کزدم راحت شدم لاپاروسکوپی بود 

روانشناسی کودک
عزیزم من ۲۸ سالم بود عمل کردم نمیشه سنگ و بردارن چون صفرات کلا سنگ ساز شده و به چند ماه نکشیده همون ...

واقعا..چقد ناامیدم..اخه دکترا چرا بجا حل ماجرا صورت مسله را پاک میکنن..بجا درمان سنگو میندازن بیرون