2777
2789

امتحان نکردم

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودتو داغون نکن رژیم بی دردسر و اسونتری هم هست من رژیم لیمومی گرفتم ماهی چهار کیلو کم میکنم

چجوریه؟

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
خودتو داغون نکن رژیم بی دردسر و اسونتری هم هست من رژیم لیمومی گرفتم ماهی چهار کیلو کم میکنم

عزیزم راضی بودیم منم میخام بگیرم میشه بگین چجوریه

این تیکر  رسیدن به آرزوهام و حاجتامه میشه   همینجوری رد نشی یدونه صلوات برام بفرستی   

من چند ماه این کارو کردم برای پاکسازی ولی لاغر نشدم فقط یکم چربی شیکمم اب شد البته زیاد نبودا😁😁

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
منم از امروز میخوام ناشتا اب ولرم با دوقاشق اب لیمو بخورم سوخت و ساز بدن زیاد میشه

تا ۴۵ دقیقه چیزی نخور بعدش چربی شیکم اب میشه البته من زیاد نداشتم ولی همونم اب کرد

من چند ماه این کارو کردم برای پاکسازی ولی لاغر نشدم فقط یکم چربی شیکمم اب شد البته زیاد نبودا😁😁

خب از یه لیوان اب و لیمو که توقع نداری ماهی ۱۰ کیلو کم کنی باید همراه با رژیم و ورزش باشه تا تاثیر داشته باشه 

پس منم امیدوار باشم چربی شکم میسوزونه😇

97.7.7 بهترین اتفاق زندگیم افتاد🥰                                                  بعد از کلی انتظار مادرشدم🥰
خب از یه لیوان اب و لیمو که توقع نداری ماهی ۱۰ کیلو کم کنی باید همراه با رژیم و ورزش باشه تا تاثیر د ...

خوبه گفتم برای لاغری نمیخوردم 😑😑