2777
2789
عنوان

عشق ممنوعه من

225 بازدید | 14 پست

خسته شدم بخدا.. هر روز دعوا.. دعوا.. دعوا..یک سالو نیمه که منو عشقم.. داریم میجنگیم برای رضایت خانواده من..انقدررر تو این یه سال ونیم اتفاقات افتاده.. که خواستم بگم. دیدم نمیدونم ازکدومش بگم..مامانمو که اصصصلا نمیشهمتقاعد کرد چون یه دندس.. ولی بابام یبار.. واقعا خودمم تعجب کردم شایدم باقانون جذب تونستم اونکارو کنم.. راضییی راضی شده بود. میگف خودم با مامانت حرف میزنم. اونجا خودم حرف زده بودم که راضی شدا بود.. ولی دوباره کلی اتفاقات افتاد.. که طولانیه نمیشه گفت. الان دوباره مخالفت میکنه.. حالا عشقم میگع اینسری یجابا بابام قرار بزاره برای صحبت کردن.. منم برم سرقرار باهم با بابام صحبت کنیم.. اینجوری خوبه بنظرتون؟من دودلم..هنوز سربازیشو تموم نکرده میخواد بیاد دوباره.. میگم بعد سربازی. میگه نه الان فقط بیام جواب بگیرم که خیالمون راحت شه. تاثیری داره بنظرتون باهم بریم؟ینی منم هیچی به بابام نگم؟که میخوام برم..فک کنه خودشونن. بعد منم برم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نگران نباش ...تا عاشق همین چیزی جلودارتون نیست... همین جنگیدناس ک عشقتون شیرین تر میکنه بلاخره به هم ...

ایشالا که همینطور باشه..ولی خب اومدیم یروزیم اون خسته شد. یاخانوادش گفتن دیگه پای این دختر نمون.. 

مشگل با گفتگو‌حل میشه چرا که نه اینطوری تو هم‌مطمئن میشی برای خاطر تو میاد با پدرت صحبت کنه

خب اینکه منم برم خوبه؟بابام ندونه منم هستم...ولی برم سرقرارشون.. میترسم بگه چرا بدون اجازه من اومدی.. یا با اون در ارتباط بودی. 

چرا مامانت مخالفه؟

دلیلای الکی.. بهونه الکی میاره فقط.. چون من خاستگار زیاد داشتم همش میگه اگه تورو به اون حواب بدیم دشمن شاد میشبم.. همه به ما میخندن.. حالاهمه سعی میکنن مامانمو توجیح کنن.. ولی فقط به فکر خودشه.. کا من خاستگار با کلاس داشته باشم خانواده ای باشه کخ دهن همخ باز بمونه

تو نباشی بهتره کار حراب میش بهش اعتماد کن پشتش باش 

خب خودش میگه باهم حرف بزنیم با بابات.. علاقه بینمونو از نزدیک درک کنه.. ینی یجورایی میخواد بزاره تو عمل انجام شده بابامو.. که بگه ماسنگامونو با هم واکندیم.. من میگم خودت برو. ولی میگه باهم بهترع

خواستگارتون بره چرا که نه ولی شما نرو صورت خوشی برای یه پدر نداره و همین طور در اینده ....پدرتم که مشکلی نداره با خواسته شما که خودت بری صحبت کنی ، بزار دو نفره صحبت کنن ، فقط عشقتو در جریان اخلاقیات پدرت قرار بده که بدونه چی بگه تا بهترین نتیجه حاصل شه ، ارزوی وصلت شایسته و عاقبت بخیری براتون دارم ❤❤

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
خب خودش میگه باهم حرف بزنیم با بابات.. علاقه بینمونو از نزدیک درک کنه.. ینی یجورایی میخواد بزاره تو ...

این کار اشتباهه عزیزم خاله ی من این کار و کرد پدربزرگم راضی شد اما همیشه دلگیر بود ازشون  ، کلی بحث پیش اومد و از همه مهمتر شوهرش بعدها برخورد خوبی نداشت سر اون مساله هم کینه داشت از شکستن غرورش ، هم نقطه ضعف گرفته بود از زنش  ، بزار خودش بره قطعا اگر پدرت قرار بشه عشق شما رو بسنجه تا حالا سنجیده ، بزار عشقت بره اعتماد شو ب دست بیاره و حسن نیت شو ثابت کنه 🌷

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
این کار اشتباهه عزیزم خاله ی من این کار و کرد پدربزرگم راضی شد اما همیشه دلگیر بود ازشون  ، کلی ...

آره درسته...یه تصمیم دیگم که گرفتیم.. اینه که با حاج آقای مسجدمون.. شیخ.. صحبت کنه که وساطتت کنه.. این بهتره بنظرتون.. یا اینکه خودش حرف بزنه؟

آره درسته...یه تصمیم دیگم که گرفتیم.. اینه که با حاج آقای مسجدمون.. شیخ.. صحبت کنه که وساطتت کنه.. ا ...

خودش صحبت کنه عزیزم اول چون پدر شما ناراضی نیست که ، حاج اقا بخواد پدرتونو راضی کنه به نظر من گرچه حرفاشون قطعا دلنشین و مثمر ثمر هست ولی الان احتیاج نیست به نظر من یه خانوم با تجربه و سن و سال دار و متین و خوش صحبت با مادرتون صحبت کنه بهتره از اقوام خواستگار ، در ضمن شما مادر تو نو مستجاب کنید با کمک پدرتون که خوشبختی و رضایت شماست که باعث سربلندی مادرتون میشه نه مال و اموال و پرستیژ مردم .....درست میشه نگران نباش مهم پدرتونه عزیزم اون خودش بلد میشه خانم شو راضی کنه 😊

خودش صحبت کنه عزیزم اول چون پدر شما ناراضی نیست که ، حاج اقا بخواد پدرتونو راضی کنه به نظر من گرچه ح ...

ولی الان ناراضیه... میگه خوشم نمیاد از پسرع..کلاقبلنم خوشش نمیومد.ولی وقتی باهاش حرف زدم ازته دل راضی شده بود. ازبسس مامانم تو گوشش خوند..دوباره شروع کردن