2777
2789
عنوان

دعوا بخاطر میوه پوست کندن

493 بازدید | 16 پست

من از میوه پوست کندن متنفرم.شوهرم امشب گفت این میوه هارو پوست بکن بخوریم گفتم من حوصله ندارم،گفت یعنی پوست نمیکنی؟گفتم نه.۳بار پرسید گفتم حال ندارم.حالا چه قیامتی به پا کرد بیا وببین، گفت تو منو خورد کردی منو بی ارزش کردی حرف منو گوش ندادی‌.باهام قهر کرده

اه...این مردا چرا این شکلین خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بابای منم تا انارو دون نکنی نمیخوره 😐 مجبوریم دون کنیم 😆

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

خو با پوست کن پوست میگرفتی

منم اصن بلد نیستم پوست بکنم خوشمم نمیاد ولی با پوست کن آسونه

گذشته تموم شده، اگر ازش رد نشی، اون از تو رد میشه، و راه زندگی رو بند میاره😵🥺 از گذشته رد شو، تا راه برای فردا و فرداها باز باشه.🤪😜

مگه چی میشد پوست میکندی؟  

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒