2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایا...

از ته دل  ازت میخوام

به حق عظمت نامت...

همه آدمای خوبُ به آرزوهاشون برسون

گره از کار همه بنده هات وا کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد...

خوندی برای خودمم دعا کن...

من یه دُخــ💛ـتــرقوی اَم! دَرحالِ مبارزه با «افــسـردگـے!! » خدایا! ممنونم ڪہ هوامو داری!❤☺ میدونم قلب مهربونی داری... میشه از ته همون قلب مهربونت برام دعا کنی که به خواستم برسم؟💚🙂
تا آخر عمرم دعات میکنم  زندگیم ته خطشه دارم جون میدم

بمیرم برات خدانکنه ان شاء الله ک مشکلت ب حق امام زمان حل شه خواهری

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
خدایا... از ته دل  ازت میخوام به حق عظمت نامت... همه آدمای خوبُ به آرزوهاشون برسون گره از ک ...

من نمیخام ب آرزوم برسم فقط چیزیش نباشه من بمیذمم اشکال نداره

خدا نکنه عزیزم توروخدا برام دعا کم چیزیش نباشع

چشمم حتما ان شاء الله ک چیزی نیست

(خوشبختیم وقتی تکمیل شد ک تواومدی توزندگیم بهترین همسردنیا) 💕💋عاشقتونم همسرم پسرم خونوادام برای سلامتیشون ی صلوات میدید عزیزان🙏
دستت دردنکخد عزیزم زحمت کشیدی حلالم کن

این چ حرفیه عزیزم دلت میاد وظیفه هربنده ایه

منت گذاشتی رو سرم گلم

اینونگو عزیزم 

حالم ایقد بد دارم دق میکنم کاش خدا حداقل دعای شما در حقمو میشنید 

ب امیدخدا ک میشنوه عزیزم