2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم عیر اون یه نفر دیگه هم‌هست اون کی میره برا همیشه

چند روز بعد اون یکی 

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
عزیزم شرمنده اینم بگو دیگه مزاحمت نمیشم بچه دوم بخوام چند سال دیگه اقدام کنم بنطرت جنسیتش چیه

نه عزیزم عیبی ندارع😊

کلان همه اتفاقا با رفتن اون شخص درست میشه 

جنسیتش ۵۰.۵۰ع

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊
عارع میفرستع

وای ان شاالله 

ان شاالله غیر از این دادگاه زمینی دادگاه الهی یعنی خدا هم جوابشو بده که تن و بدن زن و بچه مردمو از ترس میلرزونه و حمله میکنه مثل وحشیا به خونه مردم

تو رو خدا خانوما دعا کنید 

دعا کنید خدا جوابشونو بده دو تا بچه هشت ماهه داره دوقلو به اونا هم حتی رحم نمیکنه نمیگه بچه سکته میکنه خدایی نکرده 

تو رو خداااا خانوما دعا کنید خدا جوابشو بده

بنظرت چقدر زندان براش حکم میکنن عزیزم؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم این چند روز خیلی از دستش گرفتاریم

عیبی ندارع گلم😊

۱۰.۱۵سال

واقعاااا؟؟؟؟

عارع

وای خدا کنه عزیزمانشالله خدا از زبونت بشنوه انشالله  گلم نمیدونی کدوم احتمالش بیشتر؟؟

هر دوتا یکین شاید دوقلوان

عارع خوشبخت میشن

من با چه کسی ازدواج میکنم؟ پسرخالم و اون دختر خانوم پرستار چند ماه دیگه ازدواج میکنن؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏