2777
2789
عنوان

اخرین تاپیکم☺

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 29 پست
عزیزدلم هرجا هستی امیدوارم همیشه لبت خندون دلت شاد باشه بهترین ها رو برات آرزومندم😘😢

ممنونم😊

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@_lady_gaga_     بیا اخرین پیامو بهم بده  میخوام برا همیشع برم☺

مهدیه😳

کجا به سلامتی😡😡😡😡😡😒

کجامیخای بری😡

نرو😕😔

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

مهدیه😳 کجا به سلامتی😡😡😡😡😡😒 کجامیخای بری😡 نرو😕😔

فقط خواستم خداحافظی کنم ازت دوست خوبم 

برات ارزو میکنم هرجای این کره خاکی که هستی حال دلت خوب باشه

دیگه نی نی سایت برام هیچ سودی نداره

تا الان هم فقط بخاطر دوستام مونده بودم 

که با گذشت زمان تک تکشون فراموشم کردن 

حالا باخیال راحت کاربریمو میترکونم 😊

اگه حرفی سخنی هست حتما بهم بگو 

بعدش به نی نی یار بگم 

فقط خواستم خداحافظی کنم ازت دوست خوبم  برات ارزو میکنم هرجای این کره خاکی که هستی حال دلت خوب ...

اخه چرا 

عزیزدلم اینجا پر از آدمای مریضه حرفاشونو به دل نگیر چرا اخه میخای بری؟مطمعنم دوستاتم دلشون برات تنگ میشه اگه از سایت خسته ای کاربریتو حذف نکن یه مدت فاصله بگیر فقط

نرو گلی😔♥

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

اخه چرا   عزیزدلم اینجا پر از آدمای مریضه حرفاشونو به دل نگیر چرا اخه میخای بری؟مطمعنم دوس ...

مهربونم😊

هدف من از این که اومدم تو سایت این بود که یا حال خوب به یه نفر بدم 

دیگه دلیلی برای موندن ندارم 

مهربونم😊 هدف من از این که اومدم تو سایت این بود که یا حال خوب به یه نفر بدم  دیگه دلیلی برای ...

هرجور خودت صلاح میدونی خوشگل من.😔کاش میشد نمیرفتی 

من نمیخام مجبورت کنم میله خودت ولی میموندی خیلی بهتربود

هرجور خودت صلاح میدونی خوشگل من.😔کاش میشد نمیرفتی  من نمیخام مجبورت کنم میله خودت ولی میموندی ...

مرسی عزیزم 

میدونم که دلم برات تنگ میشه 😘😔

نباید برات اهمیت داشت و بهش اهمیت میدادی که بخوای الان بری اینجا بعضی کاربراش زیادی حرف میزنن

دیگه کشش ندارم ☺

محیط سایت حس خوبی بهم نمیده

تا الان هم فقط برا دوستام مونده بودم

اینجا فقط باید حالت سرگرمی و وقتگذرونی باشه، نه کل کل با یه سری بلانسبت آدم 

نبابا خواهر کل کل کجا بود 

انرژی منفی ای که از آدمهاش مبگیرم وادارم کرد

و اینکه دیگه نمیخوایم تایمم رو تو سایت بگذرونم 

چون برام نفعی نداره 

فقط وقتم تلف میشه

امیدوارم هر جا هستی، سلامت و تندرست باشی و تو کار و زندگی موفق باشی 

مرسی گلی همچنین