2777
2789
عنوان

خواستگاری

256 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 😊

من ۳ماه ونیم پیش با یه پسرمجرد اشنا شدم یه چندسری درحضور مادرم همو دیدیم والان فقط تلفنی باهم درارتباطیم اخلاقامون خیلی بهم میخوره ،میگه قصدش ازدواجه ،میگه باخانواداش صحبت کرده که بیان خواستگاریم اما خانوادش مخالفت کردن وبعد چند روز میگه تقریبا موافقن و...اما گاهی سوتی میده توحرفاش وحس میکنم مخالفن ولی خودش میگه همه چی روبه راهه وزمانش که برسه میام 

اما ازامدن خبری نیست😐واقعا موندم که قصدش واقعا ازدواجه یانه

توروخدا کمکم کنین 🙇‍♀️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط بهت میگم حضور مامانت هیج اهمیتی نداره بهش دلخوش نکن بعضیا خیلی ناکسن دروغ میگه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎

عزیزم اصلا معلوم نیست و گوش ب حرف اونایی میگن ن دزوغه نمیاد نکن و گوش ب حرف اونیم ک بگه اره میاد عاشقته نکن چون واقعا معلوم نیست منم وضعیتی مشابه شما دارم پسره چندسالشه و چکارس و چجوزی اشنا شدید؟ اخه اینا  مهمه 

عزیزم اصلا معلوم نیست و گوش ب حرف اونایی میگن ن دزوغه نمیاد نکن و گوش ب حرف اونیم ک بگه اره میاد عاش ...

تو جلسه یکی از اقوام اشناشدیم کارمنده

واقعا ازحسن نیت طرف ادم خبر نداره خیلی باید حواسمون جمع باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز