2777
2789
سلام عزیزم کتابش غیرقانونیه به کتابفروشی که همش ازش خرید میکنم سفارش دادم برام پیدا کنه  چاپش ...

منم فقط pdfشو پیدا کردم

مترجمش یه خانوم بودکارش از درجه یکم یه جورایی بهتر بود

تمام توصیفات سنگینو که نویسنده مطرح کرده بود آخر هر فصل با جزئیات توضیح داده بود چون شخصیت اصلی استاد ادبیات بود همش تمثیل استفاده می کرد

غم تو را زدست آسان ندهم

منم فقط pdfشو پیدا کردم مترجمش یه خانوم بودکارش از درجه یکم یه جورایی بهتر بود تمام توصیفات سنگینو ...

یه مقداری عصبی کننده هم باید باشه میدونی که از روی اسم این رمان چه جنایتایی داره میشه؟؟؟

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مقداری عصبی کننده هم باید باشه میدونی که از روی اسم این رمان چه جنایتایی داره میشه؟؟؟

راستش اون صحبتارو راجع به عروسکا شنیدم

ولی یه جورایی داستان کتاب یه استعاره از اسم لولیتا ساخته

چون لولیتا قربانی احساسات پدوفیلیای هامبورت که همون شخصیت اصلی هست می شه انگار از این اسم برای اینطور قربانیا استفاده می کنن ولی من هیچ وقت  عروسکای لولیتا رو باور نکردم

غم تو را زدست آسان ندهم

ببین اولش عالیه وسطش خوبه آخره آخرش سه خط آخرش افتصاح😅

😂😂

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
راستش اون صحبتارو راجع به عروسکا شنیدم ولی یه جورایی داستان کتاب یه استعاره از اسم لولیتا ساخته چو ...

نه واقعا هستن و این رمان یه زمانی خیلی سروصدا کرده بوده و همه لولیتا رو قربانی اختلالات جنسی میدونن و به همین خاطر این اسمو انتخاب کردن برای عروسکها

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
نه واقعا هستن و این رمان یه زمانی خیلی سروصدا کرده بوده و همه لولیتا رو قربانی اختلالات جنسی میدونن ...

می دونی

تو پیشنهاد دادن این کتاب آدم مردد هست ولی به جرئت می تونم بگم این کتاب کتابیه که  موضوعش غلط اندازه 

وقتی می خونی با اون چیزی رو به رو نمی شی که انتظارشو داشتی

و ادبیاتی که به کار رفته ادبیات یه ذهن عمیق هست نه فقط یه ذهن مریض

غم تو را زدست آسان ندهم

می دونی تو پیشنهاد دادن این کتاب آدم مردد هست ولی به جرئت می تونم بگم این کتاب کتابیه که  موضو ...

منم ترغیب شدم به خوندنس منتها فعلا گیر نیاوردم البته آقای کتابفروش گفت حتما پیدا میکنم

اگه با pdf   مشکل نداری من تو گوشیم دارم

با پی دی اف نمیتونم ارتباط بگیرم ورق یه حال دیگه داره

اگه پیدا نکردم دیگه ناچار شدم پی دی اف میخونم

می دونی تو پیشنهاد دادن این کتاب آدم مردد هست ولی به جرئت می تونم بگم این کتاب کتابیه که  موضو ...

دلم خواست بخونمش

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
خدایی؟ می گن از یه چیزی تعریف کنی انتظار ایجاد می شه و وقتی بخونی می گن حالا در اون حدم نبود! ولی ...

میخونم عزیزم ممنون

ایناااا عشق منن😁😁😁😍😍😍

بیشعوری قشنگه؟میخوام بگیرمش

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞