2777
2789
عنوان

میخواااااااام بترکممممممممم

234 بازدید | 22 پست

رل من یه دوست داره بعد شمارع منو داره اومد اون دوستش غروب یکم حرف زد چرت و پرت معلو بود میخواد بندازه دور من مثلا مخ منو بزنه بعد رفتم بهش گفتم دوستت این پیام هارو داده به منم گفت بلاک کن گفتم چشم بلاکش کردم بعد گقت شبخیر گفتم شبخوش بهش بعد رفتع چندتا عکس فرستاده که پسرا عاشق دخترای بدون ارایش رفتارشون مردونه نباشه بود بد ندن بد دهن نباشن و فلان فرستاده من واقعا همه میگن جذابی قد و هیکلمم خیلی خوبه قدم بلنده هیکلمم رو فرمه بعد بهم برخورد اینارو فرستاد جوابش رو دادم فقط نگا پیامش کنید یعنی دارممممم میترکم بچه ها ما کوردیم برا اونه تایپ تو چت یکم کوردیع الان اسکرین میزارم 

هرچی خدا بخواد❣خدا که بد نمیخواد❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزار

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

خب بعدش

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم
وای اینا چیه گفتی🙄🥴🧐😳

اسکرین داد منم ازززززز حررررص گفتم اره من همه ایناااااا هستم خلاص شو بهم تیکه انداخت بدون شک خواست حرصم بده خالی شه اعتماد بنفسم رو بیاره پااااایین

به نظرم خیلی بچه گانه اس هنوز از زندگی واقعی نمیدونین بیخیال شو بشین زندگیتو بکن درستو بخون پس فردا شوهر کردی حسرت این‌ روزارو میخوری خوش بگذرون به هر آدمی هم پا نده اصلا هم واسه هیچی ناراحت نشو 

وای خدا   استارتر اینا چیه نوشتی اینقد زود به خودت نگیر یا با سیاست تر رفتار کن

دلممممم پر شد ینی چی اون عکساااا اخه چ ربطی بع من داشت