2777
2789
عنوان

ی خسته

124 بازدید | 32 پست

سلام

جایی نبود بتونم حرف بزنم...اینجاهم جای درد و دل و سفره دل پهن کردن نیس میدونم.

ولی الان دلم بدجور خونه...بدجور داغونم...

خیلیییی خستم، به زور جلوی خودمو گرفتم تا جلوی مامانم بغضم نترکه و آشوب تر از اینی ک هست نشه.

از همتون خواهش میکنم تو این روز عزیز برام دعا کنید یا حداقل یه صلوات برام بفرستید.

خیلی به این انرژی مثبت و دعاتون احتیاج دارم😔💚 ان شاالله همتون حاجت روا بشین و حال دلتون خوب باشه💚

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چرا 

وای چقد بد من قبلا نامزد بودم چهار روز مونده بود ب عروسی کنسلش کردم جداشدم

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

چرا جدا شدین

خیلی سخته

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘

خیلی سخته

دوسال صبوری، پایی عشق وایسادن و جنگیدن و اخرشم جدایی خیلی سخته...

شما تونستین با این قضیع کنار بیاین؟

خانوادش سنگ انداختن جلوپامون و شوهرمم با اینکه میدونس اونا چ بدیایی درحقم کردن ولم کرد

حالا چرا دقیقا اون روز خراب کرده

ولی چ بهتر قبل عروسی بوده 

خودشو ثابت کرده بهت

اگه برا ازدواج و خوشبختیم صلوات فرستادید یا دعایی خوندید بگید منم براتون به نیت خودتون بخونم♥️😘😘
چرا جدا شدین خیلی سخته

چن تا وسایل داشتم فقط چون یه اتاق خواب خونه من بود،روزی ک اتاقو میچیدم دعوا شد،منو زد نامزدم،منم زنگ زدمو خونوادم اومدن منو ببرنو ۴ روز مونده بود ب عروسیم بهم زدم،خیانتکار بود خییییلی،خسیس،مامانی،عوضی

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
خانوادش سنگ انداختن جلوپامون و شوهرمم با اینکه میدونس اونا چ بدیایی درحقم کردن ولم کرد

وااایییی یعنی چی،الان حرفش چیه خب 

حالا چرا دقیقا اون روز خراب کرده ولی چ بهتر قبل عروسی بوده  خودشو ثابت کرده بهت

باهم کلی برنامه ریخته بودیم برا عروسی

ولی نتونس جلوی دخالتای خانوادشو بگیره و پای حرفای خودش وایسته

براهمین پاپس کشید

خیلی سخته دوسال صبوری، پایی عشق وایسادن و جنگیدن و اخرشم جدایی خیلی سخته... شما تونستین با این قضی ...

من خیلی عاشقش بودم ۲ سال نامزد بودم ۱۴ سالم بود، ۱۶ سالگی جداشدم،اوایل طلاق خیلی بد بود همش دلم میخواس برگردم ولی عاقلانه فکر کردم و تموم کردم ، الانم چن روز دیه خونمو میچینم ازدواج مجدد کردم

باهم کلی برنامه ریخته بودیم برا عروسی ولی نتونس جلوی دخالتای خانوادشو بگیره و پای حرفای خودش وایسته ...

وای خداکنه چشاشو باز کنه ، خونوادش چ دخالتی میکردن؟جهازتو برده بودی؟

چن تا وسایل داشتم فقط چون یه اتاق خواب خونه من بود،روزی ک اتاقو میچیدم دعوا شد،منو زد نامزدم،منم زنگ ...

لیاقت نداشته