2777
2789
عنوان

عشق 🥺🥺🥺😢

141 بازدید | 12 پست

بچه ها من یه نفر رو دوست دارم بعد اونم دوست داره حالا نه به اندازه من ولی خب دوستم داره ولی من دیوانه وار عاشقشم 

بعد نگو پسر داییش که از  دوست های صمیمیش هم محسوب میشه منو دوست داره 

و  پسر داییش از وقتی فهمیده 

دیگه قید منو زده در واقع نه می‌تونه منو برا خودش داشته باشه نه میزارع منو اون بهم برسیم 

حرف مفت میزنه تا منو از چشم عشقم بندازه 

بخدا نمی‌دونم چیکار کنم 

😭😭😭😭من خیلی دوسش دارم و واقعی دوسش دارم 

راه حل دارید ؟؟

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲ 

😔وای چ قد بد 

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نباید کاری کنی  اون باید تلاش کنه واسه تو  تو که کاری نکردی و بین دونفر هم نموندی که& ...

عزیزم من تو خودتو بزار جای اون وقتی بکند دختره بده  میری طرفش ؟

بهش بگو پسر داییت منو دوس داره نمخاد ما بهم برسیم حرف دلتو بهش بگو رک و راست و صاف

خیلییی نمیشه . اینجوری بهتره اولا فکر میکنه دورغ میگم دوما به پسر داییش میگه و اون انگار می‌کنه و سوما پسر داییش می‌فهمه که میدونم چه غلطی می‌کنه 

و یه پنجما هم وجود داره که نمیشه بگم 

😔وای چ قد بد 

از بدم بدتره دارم میمیرم این وسط 

در حدی که دوستام . همکلاسی ها و همه دانشگاهی ها و فامیل نگرانم هستند اینقدر داغون شدم همه فهمیدند یه چیزیم هست 

عزیزم من تو خودتو بزار جای اون وقتی بکند دختره بده  میری طرفش ؟

باید تورو‌بشناسه دیگه ادمی که با حرف این و‌اون‌بخواد ازدوست داشتنش دست بکشه به درد این حرفا نمیخوره مخصوصا یه مرد 

بعدم چرا میخوای باکسی که حسش و عشقش به اندازه ی تو نیست برسی ؟ احساس نمیکنی احتمال داره نابود بشی ؟ 

🇹🇷Tanri Türk'e Yar olsun 🇹🇷
اگه دوست داشته باشه و بهت اعتماد داشته باشه که اصلا حرف اون یارو براش مهم نیست...اگر هم نه که فاتحه ...

ببین تو باشی حرف رفیق ت که پسر داییت هست رو باور می‌کنی و بیشتر اعتماد داری یا به یه دختری که خیلی چیز نمیدونی ازش 

باید تورو‌بشناسه دیگه ادمی که با حرف این و‌اون‌بخواد ازدوست داشتنش دست بکشه به درد این حرفا نمی ...

نه منو خیلی نمی‌شناسه . 

دیگه عاشق شدم کار از این حرفا گذشته 

ببین تو باشی حرف رفیق ت که پسر داییت هست رو باور می‌کنی و بیشتر اعتماد داری یا به یه دختری که خیلی چ ...

یعنی هییچ ارتباطی باهاش نداری ؟ پس اون پسر داییه از کجا فهمیده😐😐😐 

قبل از اینکه بشناسمش اره حرف پسر داییه اما اگه باهم باشین و حرف اونو قبول کنه نه تو ..اون مسئله داره

صبوری میکنم تا طلوع آفتاب❤