2777
2789
عنوان

زندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 39 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعا متاسفم ولی باز هم  خدارو شکر دخترهای گلت رو میبینی

ممنون، منم اولش نمیذاشت ببینم، چند بار با نامه اجرای احکام میرفتم کلانتری با اونا میرفتیم در خونه دخترا رو میاوردم، الان دیگه آدم شده

شوهر بی وجدان من الان میخاد دو تا سکه بده ب من تا من کل مهریه ام رو ببخشم آخه این انصافه 

اینم کرده بهونه که حالم خوب نیست اگه تو مهریه ببخشی حالم خوب میشه با بچه صحبت میکنم ببینتت

آخه یکی نیست بگه بی انصاف 4 ساله جدا شده نزاشته اجرا چرا باهاش لج میکنی

عزیزم وکیل بگیر...اینطوری از راه قانونی میتونی بچه رو ببینی.مطمئنم دخترت یبار ببینتت دیگه نمیخواد جا ...

ممنونم گلم. آخه دخترم رو خیلی پر کردن حتی نمیخاد منو ببینه الانم 11 سالش هست نمیخام به زور و گریه بیارنش 

عزیزم چقد دردناک بود، ولی من واقعا تعجب میکنم چرا انقددددددر بهش فرصت دادی؟! همسرت نه تنها هوسباز بوده بلکه اصن آدم کاملی نبوده هر روز ازین کار به اون کار! البته این وسط مادرت بسیار به شما مدیونه... ای کاش انقد بهش فرصت نمیدادی.. یعنی تو اون چند سال بعد طلاق که دخترت پیست بود اصن شوهرت نمیخاست بچه شو بگیره ؟ کاش حق حضانتشو میگرفتی

عزیزم چقد دردناک بود، ولی من واقعا تعجب میکنم چرا انقددددددر بهش فرصت دادی؟! همسرت نه تنها هوسباز بو ...

عزیزدلم خاستم هر راهی رو برم و فرصت بدم که بعدا نخام. پشیمون شم. بخاطر بچه ام. هر کاری کردم حضانت رو نداد حتی خاستم مهریه رو ببخشم بازم قبول نکرد هرچند که درست نمیومد بچه رو هم ببینه 

از راه قانونی واردشو،اینجا هرکسی از ظن خودش حرفی میزنه.

راه قانون ایمن تر وبهتره.

بادست دست کردن کاری درست نمیشه،کاری کن که بعد شرمنده خودت نشی،به نتیجه برسه چه بهتر،اگرم نشد تو تلاشتو کرده باشی.