2777
2789
عنوان

لطفا بیایین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
امشب باهام کل کل کرده و من گفتم جدا بخابیم گفت باشه اخ جون تنهایی..بخدا خیلی وقتع رابطه هم نداریم...

وا چه رفتار زشت و بچه گانه ای ایشون زندگی مشترک رو با مهد کودک اشتباه گرفته انگار! چند سالشه؟

کاش میشد بشی🖤💔
تو رو خدا اگه خانوادت حامیتن طلاق بگیر جز پشیمونی چیزی نیست از ده شب شاید یشب بزور بتونی اروم بخابی ...

مهرمو نمیتونم بگیرم...به راحتی نیس 

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر وسیله آرامشو از خودت میگیری؟؟هه!! جداشو و راحت

کلی جهاز خریدم عزیزدلم چیکار کنم واقعا چیکار کنم اصلا بهم توجه نداره هر ۶ماه یکبار رابطع داریم میتونه تواناییشو دارره ولی دلش نمیخاد ازم فاصله میگیره ینی از اتاق میره بیرون.....ببخشید.....تا.........بخابه...چیکار کنم؟؟😔خیلی سرد شده اصلا انگار دیگ منو نمیخاد 

بخاطر وسیله آرامشو از خودت میگیری؟؟هه!! جداشو و راحت

پرسیدم میگن مهر گرفتن به همین راحتی نیس میگم گولش بزنم این خونع رو ازش بگیرم بگم بقیه مهرمو نمیخام و ازش جدا شم بهتره نه؟

بچه هم داری؟ اگه نداری قشنگ به همه چی فکر کن بعد یه تصمیم درست بگیر.یه برگه بردار یه طرف خوبیاشو بنو ...

ینی بدون مهر  ازش جدا شم؟

کلی جهاز خریدم عزیزدلم چیکار کنم واقعا چیکار کنم اصلا بهم توجه نداره هر ۶ماه یکبار رابطع داریم میتون ...

این زندگی زندگی نیست بنظرم جدا بشی به نفعته

خیانت ندیدی ازش ؟

کس دیگه ای تو زندگیش نیست؟ک اینقد سرد شده!!

خدایاشکر
کلی جهاز خریدم عزیزدلم چیکار کنم واقعا چیکار کنم اصلا بهم توجه نداره هر ۶ماه یکبار رابطع داریم میتون ...

شاید دلش با یکی دیگست😕

حتما حواست رو جمع کن. تو عقد جدا شدن بد نیست عزیزم. حداقلش اینه که دیگه هیچ وقت ازدواج نکنی که البته خیلی بعیده و در هر صورت از زندگی با همچین مردی بهتره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
خب چرا با هم لج میکیند؟ ببین چه مسائلی باعث مشکل میشن. اونا رو حل کن

دیگ حل شدنی نیس خودش سرتا پا مشکله

پرسیدم میگن مهر گرفتن به همین راحتی نیس میگم گولش بزنم این خونع رو ازش بگیرم بگم بقیه مهرمو نمیخام و ...

اگر میخوای ب ارامش برسی بله اگر این کارم نتیجه نداد مهرتو ببخش

خدایاشکر
وا چه رفتار زشت و بچه گانه ای ایشون زندگی مشترک رو با مهد کودک اشتباه گرفته انگار! چند سالشه؟

۲۴

ابن سلاح یه شمشیر دو‌دمه از هر دو طرف میبره

کلی جهاز خریدم همه خونه مامانمه همه جارو اشغال کرده چیکار کنم میترسم جدا شم دیگه تا اخر عمرمم نتونم ازدواج کنم

این زندگی زندگی نیست بنظرم جدا بشی به نفعته خیانت ندیدی ازش ؟ کس دیگه ای تو زندگیش نیست؟ک اینقد سر ...

نه خیانتکار نیست اصلا