2777
2789
عنوان

لطفا بیایین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 396 بازدید | 53 پست
عزیزم باهم دوس بودیم الان متوجه اشتباهم هستم

آخه عزیزم بحث دوستی با زندگی مشترک فرق میکنه دوستی بلوغ فکری لازم نداره اونقدرا ولی زندگی مشترک بلوغ فکری مهم ترین مسائله هست درحالی که دخترم تو این سن به بلوغ فکری نرسیده چه برسه به پسر تو این سن و سال

بعد خانواده و بزرگترا هم نگفتن شما سن ازدواجتون نیست؟ عجبا

امیدوارم الان دیگه یه تصمیم عاقلانه بگیری

کاش میشد بشی🖤💔

بدت نیادا.خانمالطفاشمام نریرید سر من اما یچیز تو دلم بودگفتم بگم...چطورعقدی وهرشب پیشش میخابی،چخبرته بابا..میترسم وفلان هرشب باید بغلم باشه..چرااینقدر خودتا دست کم گرفتی منم عقدم اما تاحالا شاید چندبار خونمون خوابیده اونم چون تنهابودم و مامانم اینانبودن همین...دلیل اینکار چیه تو که نمیخایش چرا باز میخابی کنارش

خدایا منا به آرزوم برسون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه عزیزم بحث دوستی با زندگی مشترک فرق میکنه دوستی بلوغ فکری لازم نداره اونقدرا ولی زندگی مشترک بلوغ ...

عزیزم تو پیشنهادت چیه جدا شم از ادمی که براش اصلا از هیچ نظر مهم نیستم؟

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰
بدت نیادا.خانمالطفاشمام نریرید سر من اما یچیز تو دلم بودگفتم بگم...چطورعقدی وهرشب پیشش میخابی،چخبرته ...

عزیزم خونه سازی داریم خونه نیمه ساختس به اندازه یه ماه دیگه میام سر خونه زندگیم جهاز و کالا تکمیله

عزیزم تو پیشنهادت چیه جدا شم از ادمی که براش اصلا از هیچ نظر مهم نیستم؟

من نه تو رو میشناسم گلم نه ایشون رو ولی فقط میدونم شما دوتا اصلا مناسب زندگی مشترک نیستین این آقا شاید اگه ۳۵ سالش بود بهترین بود ولی الان چه انتظاری میشه داشت از یه بچه!

من که نمیتونم بگم جدا بشی یا نه وقتی هیچ شناختی ندارم ببین بزرگترا چی میگن البته نه هر بزرگتری یه بزرگتر عاقل و پخته منظورمه با این حرفام که بچه بیاد ال بشه و بل بشه دل خوش نگن که اصلا از اساس حرف بیخود

کاش میشد بشی🖤💔
من نه تو رو میشناسم گلم نه ایشون رو ولی فقط میدونم شما دوتا اصلا مناسب زندگی مشترک نیستین این آقا شا ...

اتفاقا من به همین امید بیشتر  زندگی میکنم

اتفاقا من به همین امید بیشتر  زندگی میکنم

خب این دیگه اشتباه رو اشتباهه عزیزم هیییییچ روانشناسی این حرف رو تایید نمیکنه که مثلا بعد از فلان اتفاق کسی تغییر کنه این افکار بچه گانه رو بریز دور

ببخشیدا ولی تو خودتم خیلی بچه گانه فکر میکنی البته حقم داری شرایط سنیت مناسب تصمیمات زندگی نیست گلم پدر مادرت اشتباه کردن که از اول اجازه ازدواج بهتون دادن

کاش میشد بشی🖤💔
خب این دیگه اشتباه رو اشتباهه عزیزم هیییییچ روانشناسی این حرف رو تایید نمیکنه که مثلا بعد از فلان ات ...

اره خودشونم پشیمونم